Hur får man ett arbetstillstånd för en Football Manager

October 17

Hur får man ett arbetstillstånd för en Football Manager


USA invandringslagstiftningen kräver utländska medborgare som söker tillfällig anställning i USA för att vara i besittning av ett giltigt visum. Detta krav frångås för vissa studenter och utbyta besökare och besökare som betalar ett kort besök i affärssyfte från ett land som deltar i Visa Waiver programmet. En sport verkställande såsom en fotbollstränare, förmodligen arbetssökande under minst en komplett idrottssäsong kommer att behöva ett visum. Den ansökan om visum kan endast göras av hans eller hennes blivande arbetsgivare.

Instruktioner

• Lär dig hur systemet fungerar. Du kan bara få relevanta icke-invandrare visum för en fotboll manager om du är hans arbetsgivare eller blivande arbetsgivare. En icke-invandrare visum är ett visum som tillåter tillfällig vistelse och arbete i USA, men inte obegränsad flytt till USA. L1 visum kan erhållas av företag som vill överföra anställda från utländska verksamheter till sin egen verksamhet i USA. Rätt typ av visum kommer med största sannolikhet att vara en H1B som tillåter en amerikansk arbetsgivare till arbetstagare en icke-invandrare utländsk medborgare med specialiserade kunskaper och färdigheter under en period som, om viseringen förnyas, kan sträcka sig till sex år.

• Använd inte ansöka om P1 visum. P1 visum programmet gör det möjligt för idrottare eller underhållare av internationell resning att besöka USA för att delta i idrotts eller underhållningsevenemang. Även om en fotbollstränare kan vara internationellt kända och har för avsikt att komma till USA för idrotts skäl, hon är inte en idrottsman och kommer inte att kvalificera sig för P1-programmet. Eftersom chefen är en expert inom ett specialiserat område, är H1B programmet är lämpligt. Lägg märke till att hon måste ha minst 12 års relevant erfarenhet i samband med Sports Management.

• Fyll en I-129 icke-invandrare Worker Petition och bildar I-907 om premium bearbetning krävs. Arbetsgivare fylla i dessa blanketter och betala ansökningsavgiften, en avgift för biometrisk bearbetning, arbetsgivar utbildning fondavgift, en förebyggande och spårning av bedrägerier avgift, liksom den valfria avgift för premium bearbetning. Avgifter ändras ofta, men under 2010 totalt, inklusive premie bearbetning, är £ 2210. Var beredd på att lämna in dokumentation som visar kandidaterna erfarenhet och kompetens som en fotbollstränare, samt en kopia av den sökandes pass. Andra dokument kan mycket väl krävas, beroende på om den sökande är närvarande i USA vid tidpunkten för ansökan lämnas in.


Relaterade artiklar