Västerländska idéer tema födelsedagsfest för barn

October 16

Västerländska idéer tema födelsedagsfest för barn


Om ditt barn är ett fan av alla ting västra, överväga att använda det till din fördel och kastar en födelsedagsfest västra-tema för honom eller henne. Med så många alternativ för dekorationer, förfriskningar och även sällskapsspel, är en födelsedagsfest västra säker på att vara en dina barn aldrig glömma.

Kort

Klipp hästskoformade inbjudningar av kartong och skriva part information om hästskon. Du kan också klippa ut en "ville" affischen på brun kartong, placera ditt barns fotografi i centrum av affischen. Skriv information om partit på affischen. Du kan använda snusnäsdukar och skriva part information om bandana och använda den som en inbjudan.

Dekorationer

Scatter hö eller halm på marken och placera höbalar allt. Täck bord med röd och vit rutig dukar och skapa center bitar från buketter av ballonger knutna till häst eller leksakshästar. Häng ballonger och serpentiner allt möjligt, och hänga upp rep också. Placera hästsko och häst sadlar (om möjligt) runt festområdet.

Spel

Rita en stor häst på en stor pappersrulle eller affisch ombord. Skapa en hästs svans från flera trådar med en tuss av tejp på slutet. Ögonbindel barn och få dem försöka hålla svansen på hästen för en västerländsk version av "sätta svansen på åsnan." Knyt ett rep till en lasso och se om barnen kan lasso en sågbock eller stol. Spela hästskor för ett enkelt och roligt spel även vuxna njuta.

Tårta och livsmedel

Gör eller köp en tårta i form av en cowboyhatt, häst eller sheriff emblem. Eller, tjänar muffins med enskilda sheriff emblem dekorationer som barnen kan bära och hålla. Servera fläsk och bönor, korv, majskolvar, majsbröd och glass till gästerna. Servera root beer i ölmuggar, saft och iste.

Språkar

Fyll välte cowboyhattar eller snusnäsdukar med klistermärken, plast västra siffror, vattenpistoler, sheriff emblem och godis.


Relaterade artiklar