Wii-spel för barn under 3

July 18

Wii-spel för barn under 3


Nintendo Wii är en videospel underhållningssystem släpptes 2006. Nintendo Wii röstades den bästa spelkonsolen för familjer med consumerresearch.com, och har många spel gjorda speciellt för barn, inklusive spel som är lämpliga för barn under 3 år . Här är några spel lämpar sig för mycket unga.

"Cosmic Family"

"Cosmic Family" som utvecklats av Ubisoft Barcelona, ​​är ett spel avsett för små barn som presenterar tecknad film och mer än 20 utbildnings minispel. Pusslen i spelet är så enkelt som att sätta något brutet ihop igen. De minispel innebär också roliga kid verksamhet som färg, som "Cosmic Family" kommer att ge timmar av underhållning för de minsta.

"Big Brain Academy: Wii Degree"

"Big Brain Academy: Wii Degree," som utvecklats av Nintendo, är ett sätt för barnen att lära sig och samtidigt ha roligt på Wii. "Big Brain Academy: Wii Degree" placerar dig i en akademi hallen, där du kan gå och välja vilka utmaningar att spela. Spelet hålla det enkelt för barn. En av minispelen har att göra med att avslöja mörkret i en bild och välja vilka djur är bakom mörkret, medan en annan Minispel har du lägger ägg i en korg. "Big Brain Academy: Wii Degree" är ett pedagogiskt spel, så att du inte kommer att behöva titta över din youngerster axel att enure innehållet är lämpligt. "Big Brain Academy: Wii Degree" har också multiplayer, så du kan gå in med dina barn eller låta dem spela med sina vänner.

"Madagaskar Kartz"

"Madagaskar Kartz," som utvecklats av Sidhe, är ett barn racing spel som hela familjen kan njuta av. "Madagaskar Kartz" är en racing anpassning av "Madagaskar" film-serien, och har alla tecken från filmer samt låtar inspirerade från filmen. Spelet har grundläggande kontroller och upp till fyra personer multiplayer-läget. Den har också ett mästerskap, snabb spel, checkpoint, tempolopp, och Madagaskar Move it! lägen, så det finns en mängd olika utmaningar för att hålla dina barn upptagen.


Relaterade artiklar