High School Graduation Höjdpunkten Idéer

June 19

High School Graduation Höjdpunkten Idéer


Lägg personlighet till dekorationer på din nästa studentfest genom att placera en unik mitt på bordet. Designa dina egna med hjälp av teman och material som speglar examen, eller låna idéer från tidningar att replikera en standardutförande. Välj traditionella blommor eller ovanliga material för att skapa din mittpunkten.

Skolmaterial

Skapa en höjdpunkt baserad på skolmaterial. Listig ordna en stapel av läroböcker kring en vas med blommor, eller använd böckerna som en bas för vaser i olika höjder. Fyll en examen mössa med bitar av rullade pergament papper bundna med band att likna examensbevis. Strö konfetti runt arrangemanget, och lägga till några pennor och pennor.

Skol Färger

Din grad kommer att uppskatta en central i hans skola färger. Linda vaser i stanniol eller mjukpapper och lägg på lämpligt färgade blommor. Eller lägg färgade stenar för att rensa vaser som en bas för lika färgade blommor. Köp heliumfyllda ballonger och binda dem med band till blomkrukor målade med grad'sen och examensdatum. Omge mitt med konfetti.

Frukter och grönsaker

Gör en ovanlig och ätbara mittpunkten från frukt och grönsaker så hungriga grad kan mumsa medan hon bords humle på hennes parti. Mejsla ut på insidan av en vattenmelon och fyll den med bär, druvor, banan skivor, tärnade persikor och päron. Eller fyll små, rena hinkar med selleri och morotsstavar, körsbärstomater, broccoli och blomkål. Fyll en liten skål med dopp också.

Bilder

Anpassa en höjdpunkt genom att ta bilder av examen från dagis till sista året. Klistra bilder på Popsicle pinnar eller tejpa fast dem sugrör och infoga dem i en bred mun vas. Eller använd ett julkort arrangör för att visa fotografierna. Dina gäster kommer att njuta av läsningen bilder av grad i olika åldrar.


Relaterade artiklar