Hur att laga mat i en Panini Press

January 20Den italienska panini anses av många vara den ultimata comfort food. I huvudsak en italiensk version av den amerikanska grillad ost smörgås, är panini ofta långt mer, vanligen bestående av en mängd olika fyllningar från färsk tomat och mozzarella till avokado och skivad kalkon. Det bästa sättet för att framställa en högkvalitativ panini är att använda en panini tryck. Matlagning med en panini press är roligt, enkelt och mycket givande, ofta producera livsmedel restaurang-kvalitet.

Instruktioner

• Värm panini press enligt enhetens instruktioner. Förvärmning en panini tryck vanligtvis tar cirka fem till tio minuter, beroende tungt på kvaliteten på enheten.

• Bygg din panini. Det finns en mängd olika sätt att fylla en panini, varav de flesta är beroende av en smaksak. De som letar efter en lätt lunch kanske vill använda fyllningar som färsk mozzarella, isbergssallad och tomat, medan en mer robust, tung panini kan bestå av italienska pålägg eller ens rostbiff och Rimini. Traditionellt behöver panini inte har ett överflöd av fyllning, som överfyllning smörgåsen kan påverka tillagningsprocessen.

• Pensla varje sida av panini med olivolja. Detta kommer att underlätta tillagningsprocessen och förhindra brödet fastnar. Hoppar över detta steg rekommenderas inte.

• Placera smörgås på panini press och sänk locket så att båda sidor av sandwich kontakt med hällen. Koka smörgås för ungefär fem till åtta minuter, vänd en gång under tillagningen. Panini är klar när det finns märkbara grillmärken på dess yttre.


Relaterade artiklar