Dekorativa rum Idéer med silkespapper

April 20

Dekorativa rum Idéer med silkespapper


Det fina med att använda silkespapper för att dekorera ett rum är att det kräver inga speciella verktyg eller svåra tekniker; med kreativitet och några enkla material som du förmodligen redan har på handen, kan du inreda ett helt rum med den. Billig mjukpapper finns i en mängd olika färger och kan köpas från hantverksbutiker, party leverans butiker och stor låda återförsäljare.

Väggar

Mjukpapper gör en ljus, Strukturerad tapet som är lättare att tillämpa än traditionell tapet. Använd ett vattenlösligt lim som har spätts ut med hälften att tillämpa hela blad, rivna ark eller skurna bitar av mjukpapper till dina väggar. Lappar olikfärgade blad för att skapa en färgglad inredning, och oroa dig inte om färgen igång eller rynkor; det är en del av utseendet. När du tröttnat på mjukpapper, kan du ta bort den med varmt vatten eller ånga och en skrapa.

Windows

Skapa en illusion av frostat glas på fönster eller glasdörr rutor med vit silkespapper. Skär silkespapper i storlek och form du vill, genom att använda det negativa utrymmet mellan bitar av vävnad för att skapa mönster, och tillämpa den på glaset med en äggvita tvätt. Den "frostat glas" kommer bort med varmt vatten och mild tvål. Om skära vävnaden frihand är alltför invecklad, dra design med svart tuschpenna.

Decoupage

Nästan vad som helst med en hård yta kan decoupaged med silkespapper, inklusive trämöbler, lampor, lådor eller dekorativa skålar. Rip ark av tissuepapper i små bitar, täcka dem med decoupage pasta och tillämpa dem till objektet ett i taget tills hela föremålet är täckt. Decoupage är ett enkelt sätt att förvandla en tråkig eller ljus föremål i en färgglad som matchar din inredning. Mörka föremål inte fungerar så bra på grund av vävnadens öppenhet. Decoupage är en ganska permanent program, även om det är möjligt att ta bort den med tapeter remover.

Blommor

Färska snittblommor är en ljus tillägg till ett rum, men de bleknar snabbt och måste bytas ut ofta. Siden blommor är ett alternativ, men om du har en nyckfull stil och föredrar falska blommor att vara flera stycken av kreativ konst, göra egna blommor av silkespapper. Från sprayer av små knoppar till gigantiska sommaren, det finns tekniker och handledning för att göra nästan alla typer av mjukpapper blomma du vill.


Relaterade artiklar