Hur man använder min iPad på ett flygplan

May 7

Hur man använder min iPad på ett flygplan


Oavsett om din iPad är en Wi-Fi bara eller Wi-Fi-plus-3G-modellen, ständigt tar den emot och sänder trådlösa signaler som kan störa känslig flygplansutrustning. Av denna anledning, flyg personal ber dig att stänga av enheten före start och låt den vara avstängd under en flygning. Men iPad ger dig ett sätt att stänga av bara dess potentiellt störande trådlösa funktioner. Med en enkel switch, kan du fortsätta att arbeta och leka med din iPad på ett flygplan utan att kompromissa med säkerheten.

Instruktioner

• Tryck på "Inställningar" på hemskärmen. Detta tar dig till en skärm som visar alla inställningar din iPad-talet.

• Stäng av alla dina iPad trådlösa anslutningar och mottagare, inklusive operatören, Wi-Fi, GPS och Bluetooth. För att göra detta på en iPad 3G, växla din "Flygplansläge" switch "On"; Det är den allra första punkten på den vänstra panelen i din inställningar. På en Wi-Fi-only iPad trycker du på "Wi-Fi" -inställningen på den vänstra panelen och sedan växla Wi-Fi-switch "Off" på den högra panelen. Wi-Fi-only iPad inte har ett flygplan läget.

• Njut av din resa genom att titta på en film, läsa en bok, lyssna på musik eller en ljudbok, skriva anteckningar, redigera dokument, tittar på bilder eller spela spel på din iPad. Med "Flygplansläge" aktiveras och "Wi-Fi" avaktiveras, kan du fortsätta att spela eller arbeta med nedladdat innehåll och använda någon app som inte är trådlöst beroende. Detta bör göra upp för alla de saker du inte kan göra med din iPad på ett flygplan, inklusive surfa på webben, komma åt dokument som lagras i molnet, skicka och ta emot e-post, synkronisera kontakter och kalendrar, få väder eller kartinformation, strömma live musik eller video, göra inköp eller spela spel online.

• Bevisa att en frågande flygvärdinna som du använder din iPad säkert och eftergivligt. På en iPad 3G, peka på den lilla flygplansikonen i det övre vänstra hörnet av skärmen som har ersatt din vanliga signalstyrka och nätverks ikoner. På en Wi-Fi-only iPad trycker "Inställningar" och sedan "Wi-Fi" för att visa att Wi-Fi slås "Off".


Relaterade artiklar