Hur man gör Adirondack Style Hem Bygga Planer

April 5

Hur man gör Adirondack Style Hem Bygga Planer


Många människor älskar Adirondack-stil hem på grund av sin distinkta utseende och känsla som transporterar dig till sjöar och skogar i Adirondack Mountains. Det kan vara dyrt att konstruera en Adirondack hem genom en professionell arkitekt, men du kan utforma byggplaner dig från din egen dator. Här är en steg för steg guide som hjälper dig att göra Adirondack stil hem byggplaner på din dator.

Instruktioner

• Montera 3D Home Architect programmet på din dator (se Resurser nedan.) 3D Home Architect programmet är ett lättanvänt program som låter dig skapa användbara ritningar, komplett med vägg mått och specifikationer. Det är lätt att förstå, och komplex nog att skapa ett eget hem design. När du laddat ner programmet, kommer du att kunna börja arbeta på din Adirondack hem design.

• Öppna 3D Home Architect program, och klicka på "Wall" -ikonen. Detta visas som en sidovy av en vägg på toppen av sidan. Klicka var som helst på skärmen för att börja rita ut väggarna, som kommer att visa mått som du ritar. Håll en bok som innehåller bilder på Adirondack-stil hem som du gillar. Detta kan hjälpa dig att skapa ett hem som har Adirondack utseende.

• Lägg till fönster och dörrar genom att klicka på ikonen för en dörr längst upp på skärmen. Ett fönster kommer att visa olika fönster och dörr stil finns. Använda bok full av Adirondack bilder som en guide, klicka på dörrar och fönster som bäst matchar Adirondack stil. Klicka på hem design du skapar infoga fönster eller dörrar i designen.

• Lägg till verktyg, såsom varmvattenberedare, kylskåp och tvättmaskiner genom att klicka på ikonen för en toalett längst upp på skärmen. Ett fönster visas som visar de olika val av verktyg. Klicka på verktyg som du vill använda och klicka på designen för att infoga det i huset plan.

• Lägg ett tak till Adirondack hem design genom att klicka på ikonen för ett tak på högst upp på skärmen. En skärm visas som gör att du kan välja sammansättning och tonhöjd taket. Med hänvisning till bok Adirondack hem, välja ett tak typ som passar stilen i en Adirondack hem. När du är klar klickar du på "OK". Taket för Adirondack hem visas automatiskt i designen. Nu kan du skriva ut Adirondack stil hemma plan.


Relaterade artiklar