Princess Födelsedag Inbjudan idéer

April 27

Princess Födelsedag Inbjudan idéer


Himlen är gränsen när det gäller födelsedagsfest teman. Unga flickor har ofta parter som gör dem att känna sig som prinsessor. Många favorit animerade figurer är prinsessor, som Disney kungligheter som Belle från "Skönheten och Odjuret" Askungen, Prinsessan Jasmine från "Aladdin" och Törnrosa. Starta ditt parti av rätt genom att göra dina inbjudningar med en prinsessa tema. Glöm inte att begära att gästerna bär prinsessan dräkt!

Castle Inbjudningar

Köp eller skära ut en slottsformad bit kraftigare papper komplett med torn, eller små torn. Detta kan vara så genomarbetade som bas fyrkantigt ark av konstruktion papper med flera designade torn limmade på toppen, eller en konstruktion skär helt av ett pappersark för att likna en enkel slott. Fras dina inbjudningar med kunglig språk, till exempel:. "Hör Ye, Hear Ye En kunglig fest hålls för att fira [ålder] födelsedag Princess [namn] begär Prinsessan äran av din kungliga närvaro på: Castle [namn och adress]. " Under detta lägger tid och datum information om partiet. Skriv eller använda en dator för att skriva ut information om festen på transparent papper och häfta det till mitten av slottet, under tornen. Använd en prydlig gammal engelsk stilsort eller en kalligrafi penna. Lägg till favorit princess klistermärken eller dekorera med en dusch av glitter eller konfetti.

Disney Princess Theme

Använd din favorit Disney-prinsessan som inspiration för inbjudningar. Till exempel, om Prinsessan Jasmine är födelsedag flickans favorit, använd en arabisk tema. Använd en bild av Jasmine ansikte (eller födelsedag flickans) och placera en tunn bit av nät, imitera en slöja, mer än hälften av det. Skriv all information om party i en arabisk skrift. Om hedersgäst favorit prinsessan Törnrosa, skapa en vikt inbjudan som ser ut som en säng. Skapa en brun bas bit kraftigare papper i form av en rektangulär säng som är extra lång (till exempel mäta 10 inches lång) och forma en sänggavel av de tre inches, trimning till vad mönster eller design som du önskar. Klipp ut två separata delar av konstruktion papper (i en prinsessa färg såsom blått eller rosa) som är samma mått som sängen, minus sänggavel. Dessa två bitar av papper kommer att vara "Hjälparen" och det nedersta "ark" av sängen. Limma en bit av papperet till brun bas, så det ser ut som ett bottenskikt med den bruna gaveln på toppen. Klipp ut små rektangulära kuddar i samma färg som Hjälparen och limma dem mot toppen av Aren papper som ännu inte limmas på inbjudan. Placera "Hjälparen" på toppen av bädden, limning den översta tum till botten av gaveln. Tryck nedåt på limmade bandet ordentligt så det är säkert. Skapa inbjudan på detta sätt kan du vända "tröstare" uppåt och skriva all information inuti inbjudan. Rita en liten krona på toppen av informationen så en "dold" krona i prinsessan sängen avslöjas när du öppnar inbjudan, tillsätt sedan födelsedag flickans namn och datum, tid och plats för partiet. Denna inbjudan är perfekt för unga födelsedag "prinsessor."

Bläddra Inbjudningar

Skapa en scroll-stil inbjudan till en gammal och traditionellt utseende. Blötlägg kanterna på ett stort ark av gult bakplåtspapper med våta tepåsar och ställ in den i solen för att torka. Använd en kalligrafi penna för att inkludera alla prinsessan födelsedagsfest information med hjälp av olde engelska; till exempel "Du kallas till härmed närvara parti Princess [namn], för att hedra hennes [ålder] födelsedagsfest!" Använd folie bakströmsreläer av princess kronor, stavar och fairy vingar att dekorera marginalerna. Rulla papperet uppåt och slips med ett guld eller silver band. Detta är en perfekt inbjudan för en mer formell part, eller möjligen för äldre gäster.


Relaterade artiklar