Hur man gör en Människoskelett Från piprensare

April 19

Hur man gör en Människoskelett Från piprensare


Piprensare gör stora medier för många båtar projekt för barn och vuxna. De är lätta att böja och form. Göra ett skelett av piprensare är ett lätt projekt för Halloween och för barn att lära om människans anatomi. De kan hängas som dekorativa Halloween accenter runt ett hem, kontor eller klassrum eller som ett grundläggande verktyg för lärande för hälso uppdrag.

Instruktioner

• Skär en piprensare i två halvor. Avsätt en portion till senare. Lay andra hälften på arbetsytan som ryggraden av skelettet.

• Klipp ca 1/3 av en piprensare och ställ åt sidan. Böj på mitten och vrid 2/3 delen på den nedre delen av ryggraden och forma till ben och fötter. Upprepa skära 1/3 av ett annat rör renare, böjning på mitten och vrida återstoden på toppen av ryggraden och forma till skuldror och armar. Lämnar en liten del av piprensare ovanför axlarna för att fästa huvudet. Forma två 1/3 delar i fingrarna med hjälp av ett sicksackmönster och fäster ändarna av armarna.

• Forma en piprensare för att göra bröstkorgen med hjälp av ett sicksackmönster. Montera bröstkorgen bit under armarna och över benen.

• Forma den andra halvan av en piprensare, som avsattes från ryggraden, i en cirkel. Forma det ska se lite som en skalle tunnare längst ner för backen och större upptill för skallen. Fäst huvudet strax ovanför axlarna med liten del kvar när vrida på armarna till ryggraden. .

• Knyt en bit garn till toppen av huvudet för upphängning. Häng och njut av din piprensare skelett.


Relaterade artiklar