Hur identifierar du din mamma-in-law du inte uppskattar hennes släppa

November 4Låt inte din mamma-in-law skrämma dig. Visst, hon kan vara överlägsna och få dig att bryta ut i bikupor. Kom bara ihåg, hon är bara en person som du. Om du fortfarande jon kontroll, kan du ta itu med problem som uppstår. Till exempel, låt oss säga din mamma-in-law droppar i utan att först. Inte gömma sig när det ringer på dörren. Hantera frågan direkt, och du har en bättre relation med din mamma-in-law.

Instruktioner

• Ta itu med situationen så snart som möjligt. Vänta inte 10 år för att berätta för din mamma-in-law du vill inte att hon dyker i. Upprätta gränser tidigt i förhållande till minimera sårade känslor och förvirring.

• Tala med din mamma-in-law personligen om sina oanmälda besök. Har du inte ett viktigt samtal som detta via telefon; hon behöver för att se ditt ansikte. Hon måste se till att du inte är arg, men du bara att sätta gränser för att hjälpa dig både att upprätthålla en sund relation.

• Behåll lugnet och fokusera på ditt kroppsspråk och din tonen i rösten. Höj aldrig rösten, även om du börjar bli upprörd. Kom ihåg att detta är din makes mor. Försök att se saker genom hennes ögon och inser att hon bara vill vara i ditt liv. Inte rynka pannan på henne när han talade. Du vill inte att hon ska tro att du är arg eller upprörd med henne. Kom ihåg att anledningen till att du pratar med henne är att sätta gränser.

• Var snäll när förklara dina känslor. Låt henne veta hur viktigt hon är i ditt liv. Säg att du uppskattar henne, och du inte gör detta för att orsaka skada. Säg att du gör samma sak med din egen mor. Förklara varför du behöver varsel innan hon faller i. Kanske du är upptagen med barnen eller du arbetar hemifrån. Du kan även ange att du alltid har varit så och alla vet att ringa dig först.


Relaterade artiklar