Hur man knyter en fluga steg-för-steg

November 10

Hur man knyter en fluga steg-för-steg


Knyta en fluga kan tyckas vara en färdighet som få män behöver veta, men det kan komma till hands för formella tillfällen. Lär dig hur man knyter en fluga och du kan klä sig för din roll som ett kollegium president, en internationell man av mystik eller ens en tidsresande brittiska läkare. Klä upp det med en smoking eller ned med en manchester kavaj och du och din flugan är redo för allt.

Instruktioner

• Häng fluga runt halsen så att ändarna pekar ner mot bröstet. Dra i slutet på höger sida så att det hänger ner några inches lägre än i slutet på vänster sida.

• Korsa höger änden över den vänstra sidoänden, sedan linda den under vänstra änden och upp och över mitten av flugan.

• Håll den vänstra änden i den andra handen och vik den horisontellt på sig att göra formen av en fluga. För att göra detta, föra mycket hamna in mot centrum och sedan flytta den till mitten av halsen, vika det i sig själv dragspelsstil om det behövs.

• Ta ner den högra änden framför bundna vänstra änden. Vik höger horisontellt på sig att göra en fluga form.

• Skjut fluga form av den högra änden bakom fluga form av den vänstra änden, fånga den i mitten slingan på baksidan av slips. Dra på ändarna av slips fram och bak för att dra åt den och justera sin position på halsen eller krage.


Relaterade artiklar