Hur prata som en hipster

January 1

Hur prata som en hipster


En "hipster", som det är underförstått i dag, är en individ som tillhör en subkultur av avvikelse, artistisk kreativitet och särskilda smaker i musik. Hipsters är kända för många identifiera vanor, som rökning cigaretter, lyssna på obskyra band, och klädd i tajta jeans. Om du vill prata som en hipster, det finns några knep som hjälper dig att utnyttja denna ständigt växande subkultur.

Instruktioner

• Forskning vissa musikgrupper som mycket få människor har hört talas om, och försöka att nämna dessa band i konversationen. Om du har hört ett band talade om flera gånger, då är det förmodligen för sent; Det är bättre att hitta ett band med knappast någon kommersiell framgång. Framstående exempel är Arcade Fire, Of Montreal och Vampire Weekend; dessa band växte i popularitet på grund av vågor av tunnelbana, hipster bifall. Nu är de för framgångsrikt att räknas som hipster band. Om du upptäcker nästa Arcade Fire innan de är framgångsrika, kan du prata som en hipster.

• Prata om saker som du har läst. Den litteratur kan vara allt från bloggar, litterära tidskrifter, tidningar eller böcker. Diskutera saker som du har läst är märket för intellektuell nyfikenhet och individualism som är en del av hipster identitet. Fråga andra om de har läst samma saker som du har läst. Om de har inte, har du gjorde en annan hipster punkt. Läsa något innan andra är mer bevis på att du är steget före som en riktig hipster.

• Ring aldrig själv en hipster. Eftersom att vara motkultur är viktigt att vara en hipster, är det ogillat att identifiera sig med någon särskild subkultur. I stället för att falla i kategorin av en "hipster" varje hipster ser sig själv som en person med en unik stil och uppträdande.


Relaterade artiklar