Användning av trådnät

March 1

Användning av trådnät


Att se till att dina växter är blomstrande och vacker kräver kreativa användningar av trädgårdsmaterial. Trådnät --- även känd som ståltrådsnät, tråd tyg eller trådnät --- är ett exempel på en trädgårdsarbete material du kan använda med fördel. Att känna några bra användning av trådnät ger dig ytterligare kompetens för att göra din trädgård produktiv, levande och vacker.

Trädgård Siktar Behöver trådnät

Trädgårds aktiviteter --- såsom odla plantor eller avel maskar --- ibland kräver förfina jorden där växterna eller maskar kommer snart ockupera. För sådana ändamål behövs en trädgård sikt eller sil för att separera större skräp från jordpartiklar. Du kan göra din egen trädgård siktar med hjälp av några trådnät, timmer, U-formade naglar och en hammare. En gör-det-själv trädgårds sikt kan göras i olika storlekar beroende på dina behov och sparar pengar som ett billigare alternativ till färdiga, färdigköpta trädgårds siktar.

Trådnät som växt Towers

En bakgård trädgårdsmästare är stolt över de frukter och grönsaker som han växer; han kommer att göra allt han kan för att se hans växter växer bra och hålla sig borta djur från att förstöra dem. En rulle av metalltrådsduk eller tråd röran kan användas för att skapa växt torn. Vissa växter --- som tomater --- kräver ofta någon form av stöd för att bära frukt bra och behålla sin struktur intakt; tråd mesh växt torn utföra det jobbet bra.

Trådnät för Pest och Pollinering Control and Säsong Extension

En annan tillämpning för trådnät är skadedjursbekämpning. Du kan konstruera skyddande burar för plantor som ett sätt att hålla skadedjur istället för att använda bekämpningsmedel. Vissa mer avancerade tillämpningar av trådnät inkluderar separera olika varianter av samma fabrik för att undvika korspollinering. Genom att täcka ett trådnät växt torn med tyg eller klar plast, kan en trädgårdsmästare hålla en viss marktemperatur, vilket gör att frön av sommarplantor som ska planteras två till tre veckor tidigare på våren eller förlänga etablerade växter under längre perioder i höst.

Vinrankor Kärlek metalltrådsduk

Eftersom trådnät har en nätliknande natur, kan materialet användas för att skapa ett nät för vinstockar och andra slags klätterväxter att haka på. Växter --- såsom bönor, vindruvor, och ärtor --- stiger trådnät strukturer som är användbara för spaljé eller vinstockar träning.


Relaterade artiklar