Iron Stair Räcke Tips

April 27

Iron Stair Räcke Tips


Uttrycket "smidda" betyder slagen eller hamras i form med verktyg och förmågan att smide har funnits i tusentals år. Smide är tufft, lätt att måla och rosttrögt; Det är metallen i valet för trappa skenor, dörröppningar och portar, för att nämna några.

Smidesjärn Designs

Möjligheterna till smidesjärn trappa järnväg mönster är nästan oändliga; besöka flera olika tillverkare för att se alla alternativ. Medan du är där, titta igenom sina kataloger och ta reda på allt du kan från ombudet.

Återställa Smidesjärn

Visualisera din trappa, välj sedan en design som kommer att blandas med det, liksom inredningen i resten av ditt hem. Om ditt hem är Rustik, inte välja en ultramodern trappa järnväg. Tänk också på att du kan återställa något föråldrade smidesjärn som du kan ha. Du kan göra en del av detta arbete själv; för det mesta, men du måste ta smidesjärn till en butik.

Säkerhetsfrågor

Välj inte en trappa järnväg som är antingen för tung eller för känslig; hålla säkerhet i åtanke. Tänk på att personer som använder dina trappor kommer att bero på trappskena för stöd. Fundera över vem som kommer att använda trappan, och välj din design därefter.

Anpassade Stair Rails

Om du har en speciell design i åtanke, har din smidesjärn trappa järnväg skräddarsydd. Kontrollera med tillverkare; många kommer att vara glad att arbeta med dig på en speciell design för ditt hem.


Relaterade artiklar