Typer av Brown House Spiders

June 11

Typer av Brown House Spiders


Många människor är bestört över att upptäcka bruna spindlar i sina hem. Medan de flesta spindlar är inte skadligt, det finns några arter som är giftiga. Vissa spindlar livnär sig på att skada skadedjur såsom mol syrsor, flugor och kvalster, hålla dem från livnär sig på köksväxter, blommor och trädgårdsväxter.

Identifiering

Spindlar är medlemmar i Arachnid familjen och har fyra par ben. Deras kroppar består av ett huvud, mage och ben. På toppen av huvudet, spindlar har sex eller åtta ögon som arrangeras på olika sätt för varje art av spindel. De flesta hus spindlar har en livslängd på ett år, men vissa arter, såsom vargen spindel, kan leva i flera år. Vissa arter av spindlar använder sitt gift för att fånga byten, medan andra kan använda banorna för att fånga byten.

Typer

Det finns olika typer av bruna huset spindlar. Wolf spindlar är stora spindlar som är brun eller grå till färgen. Dessa spindlar är ofta lever i hem, och honorna bär vanligtvis sina ägg säckar på ryggen. Efter kläckning, de nya spindlar kvar där under de första känsliga levnadsveckorna. Wolf spindlar gillar att gömma sig i skyddade områden som under stenar eller i sprickor. Om backas in i ett hörn, kan vargspindlar bita människor, men deras gift är inte giftig. En annan brun hus spindel är den bruna enstöring, som är giftig. Brown enstöring spindlar är oftast ljusbrun färg med markeringar bakom deras huvuden som liknar en fiol. Denna spindel har inte så många ögon som de flesta arter, eftersom de har bara tre par. Den bruna enstöring bor i en bana som de placerar i mörka, fuktiga hörn av bostäder och byggnader. Människor som är biten av den bruna enstöring utveckla en smärtsam sår på bettet webbplatsen. Funnel web spindlar är stora, oftast mäter över 1/2 tum i längd och brun färg. Dessa spindlar är kända för banorna de gör som liknar en tratt. Båda ändarna av denna webbsida lämnas öppen, så att spindeln kan lätt fly om det behövs.

Kontroll

Förhindra angrepp av spindlar är bäst uppnås genom att rensa skräp från utanför hemmet. Ta bort gamla styrelser, stenar och högar av ved för att hålla spindlar från avel inom dessa områden och kommer i ditt hem. Var noga med alla dina doorjambs och fönster är förseglade tight, eftersom dessa områden ger enkel åtkomst för skadedjur. Dammsug eller sopa spiderwebs från inne i ditt hem och använda insektsdödande spray för inomhus spindel kontroll.

Överväganden

De flesta arter av spindlar är ofarliga för människor och inte orsaka allvarliga hälsoeffekter. Spider biter kan orsaka symptom som liknar andra villkor och är ofta svåra att diagnostisera. Om du är biten av en brun hus spindel, behandla platsen med antiseptisk att rengöra såret. Om några biverkningar såsom svullnad, rodnad eller extrem smärta föreligger, konsultera en läkare eller sjuksköterska.


Relaterade artiklar