Hur man bygger en Pull Up Bar i källaren

February 13

Hur man bygger en Pull Up Bar i källaren


Pull-ups kommer att stärka de flesta av de stora musklerna i överkroppen, och på grund av detta de är en dynamisk träning. För att utföra en ordentlig pull-up, du måste installera en pull-up bar. Dörrtrapetser kan vara en skamfläck i ditt hus, vilket gör källaren den perfekta platsen att installera en. Har tillgång till denna effektiva övning när du vill genom att installera en pull-up bar i källaren.

Instruktioner

• Hitta en utsatt stödbalk eller använd en regeldetektor att hitta en i taket i källaren.

• Håll armarna upp i läget för största möjliga grepp som du planerar att göra din pull-ups. Mät avståndet mellan armarna vid denna position. Den metallrör eller bar du kommer att använda måste vara en extra 12 inches än denna mätning. Till exempel, om din största grepp lämnar en 24-tums utrymme mellan armarna, sedan bar måste vara 36 inches lång.

• Märk greppet mätning från steg 2 tillsätta ytterligare 6 inches på stödbalken från steg 1. Det är viktigt för att ribban skulle vara bredare än krokarna, och dessa märken på balken är där du kommer att hänga krokarna som kommer att stödja baren . Den 6-tums tillägg är viktigt för att ge dina händer tillräckligt med utrymme för att utföra dina pull-ups. Till exempel, om greppet lämnar en 24-tums utrymme mellan armarna, kommer de två varumärkena på stödbalkar där du kommer att placera dina krokar vara 30 inches isär.

• Skruva fast krokarna i strålen vid platsen för mätningarna.

• Placera baren eller röret genom krokarna så att kroken stöder det. Om du är OK med baren är löst hängde på plats, kan du sluta läsa nu. För att säkra stången tätt på plats, fortsätter du till nästa steg.

• Böj krokarna tillbaka så att de lindas runt baren, sedan böja krokarna runt baren så tätt som möjligt. Om krokarna är inte tillräckligt stram för att säkra bar på plats, linda skikt av silvertejp på de extra 3 inches av varje ände av röret tills det finns tillräckligt många lager av tejp för att säkerställa att röret kan inte glida ur krokarna.


Relaterade artiklar