Att montera ett flygplan borstlös motor

March 27

Att montera ett flygplan borstlös motor


Radiostyrt (RC) användningen av flygplanen elektriska eller gasdrivna motorer för att driva dem på flykten. Borstlös RC motorer använder stationära magnetiska poler som gör att permanentmagneter av stavarna motor att rotera runt polerna, vilket gör att motorn för att driva flygplanet. Montering av borstlösa motor kräver att veta storleken på din RC flygplan och motorstorlek-rating. Eftersom det inte finns några penslar kring arbets kolvar på motorn, inte den borstlösa motorn inte slits ut lika snabbt som sina motsvarigheter.

Instruktioner

• Titta på svansen området RC flygplan och leta reda på skalan storlek. Detta är typiskt ett antal förhållande såsom 4: 1 eller 8: 1. Detta tyder på storleken, i proportion till den faktiska flygplan modellen är utformad efter.

• Kontrollera den befintliga motorstorlek (om flygplanet är så utrustade) och korsreferenser RC flygplan handbok för motorstyrkan storlek. Exempelvis kan flygplanet vara en 6: 1 skala Piper Cub med en motor rating på 10 tusen RPM. Använd detta för att passa en ny borstlös motor för flygplanet.

• Välj en borstlös motor inom flygplansmodell motorvarvtal rating. Återigen, om motorn Betyget är mellan 8.000 och 10.000 RPM (för maximalt gaspådrag användning) använder en borstlös motor med en lämplig storlek i betyg. Ju högre varvtal, desto snabbare flygplanet gå, men desto större belastning på vingarna och flygplansskrov kommer att vara under aerobatic manövrar.

• Montera motorn i RC flygplan som du skulle montera en motor. Följ RC flygplan manual för tips för just din modell och storlek.


Relaterade artiklar