Hur man gör ett slott med Craft Sticks

March 1

Hur man gör ett slott med Craft Sticks


Craft klubbor är roligt, enkelt att använda och bra för konstprojekt som barnen kan göra med mycket lite tillsyn av vuxen. De är också mångsidigt. Du kan använda dem för att göra nästan vad som helst din fantasi kan drömma upp. Ta reda på hur du kan göra ett slott med hantverk pinnar som kommer att vara projekt för hela familjen.

Instruktioner

Hur man gör ett slott med Craft Sticks

• Börja med väggarna. Lim hantverk pinnar tillsammans sida vid sida tills du har en bredd av cirka 2 fot. Gå tillbaka och limma en farkost pinne till spetsen på var och en av den första uppsättningen av hantverks pinnar för att göra väggen högre. Placera en liten droppe lim på spetsen av varje ny båt pinne och ställ den på kanten av sin partner hantverk pinne. Gör detta en gång till, vilket kommer att göra din vägg tre båtar pinnar hög. Upprepa denna procedur fem gånger. Detta ger dig totalt fyra väggar, ett golv och ett tak. Ställ dessa bitar åt sidan och låt dem torka ordentligt innan montering dem.

• Gör fyra torn för att placera i hörnen av ditt slott. Du kommer att bygga varje torn timmerstuga stil, limning fyra båtar pinnar tillsammans i en kvadratisk form och överlappande ändarna. Fortsätta att bygga upp strukturen på detta sätt tills du uppnår den tornhöjd du vill. Du måste upprepa denna procedur tre gånger.

• Lim hantverk pinnar längs de fyra sidorna på golvet, med den platta sidan röra kanterna på golvet. Dessa minnen kommer att fungera som ett stag när du uppföra slottets väggar.

• Måla golvet. Använd grått och svart för en sten slott eller brunt och svart för trä. Borsta färgerna på växelvis med hjälp basfärgen att täcka hantverks pinnar och svart för att ge dem en sten eller trä. Måla väggarna på samma sätt. Måla alla fönster eller slott ornament du vill innan måla hantverk pinnar helt. Måla taket och torn, och låt allt torka.

• Montera slottet. Lim hantverk pinnar längs väggarna på insidan av slottet för att stärka strukturen, sedan föra väggarna upp och limma dem till stärkande längs kanten på golvet. Låt detta torka i en timme eller två, sedan limma taket till toppen av strukturen. Limma fyra tornen till taket, en i vart och ett av hörnen.

• Lägg till en trevlig pricken till ditt slott med en vindbrygga. Limma fyra eller fem båtar pinnar tillsammans sida vid sida, måla dem med brunt och svart för att uppnå en trä utseende, limma hantverk pinnar till botten framför ditt slott vid en vinkel. Nu har du fått ett slott helt i hantverks pinnar, komplett med vindbrygga, kan du visa med stolthet.


Relaterade artiklar