Roligt, enkelt inomhus Spel & Nöjen Papper Projekt för barn

September 28

Roligt, enkelt inomhus Spel & Nöjen Papper Projekt för barn


Roligt, enkelt inomhus spel och pappersprojekt rädda dagen när vädret hindrar dina barn från att spela utanför. Ladda upp barn med enkla aktiviteter som kommer att föra ut sina kreativa och konkurrenskraftiga sidor. Håll konst och hantverk leveranser till hands för just ett sådant tillfälle.

Flygande Disk FRIKASSE

När du letar efter ett roligt spel inomhus, huvudet först för köket för att laga upp några åtgärder. Det finns en mängd flygande skiva turnering utrustning väntar i skåpen. Ta några runda plastbehållare lock i olika storlekar, sedan samla några kastruller och stekpannor. Du kommer inte behöver metallock. Ordna kastruller och stekpannor i en linje, sedan gå ungefär tio meters avstånd och försök att kasta locken till grytor och kastruller frisbee-stil. Tilldela pekar på varje pott och pan. Varje gång ett lock framgångsrikt kastas i potten, kastaren tjänar poäng. Håll en turnering för att bestämma mästaren.

Slagverk Idol

Glöm American Idol. Du kan vara värd Percussion Idol i ditt eget kök. För det första att jakten på utrustning skapa en marching band och slagverk avsnitt. Använd upp och ner krukor, kärl och plastskålar för trummor. Använd träslevar och franska blandnings spatlar för trumpinnar. Grytlock gör stora cymbaler. Uppmuntra dina barn att utforska de olika ljud de kan göra, som kulminerade i antingen en slag show konkurrens som liknar "Stomp" eller en marching band. Spela lite musik i bakgrunden så att hela familjen kan marschera runt huset och spela ett kök-inspirerade instrument. Tilldela domare att utfärda poäng för de bästa instrumenten, bästa ljud och bästa musiker.

Air Show Extravaganza

Pappers plan styra luftrummet inuti när det regnar från himlen utanför. Standard skrivarpapper fungerar bäst för detta projekt. Uppmuntra barnen att komma med sina egna mönster eller kontakta ett papper flygplan webbplats som Alex papper flygplan i referens i den här artikeln. Har barnen dekorera plan med markörer eller kritor, sedan lägga på en flyguppvisning. Utse en låtsas TV-show kommentator för att göra showen mer officiell. Tilldelningspappers medaljer för de plan som flyger längst eller slinga bäst.

Origami utfors

Barnen kommer att älska projekt som vänder pappersbitar till fantasifulla djur. Bara använda konsten att origami. Använd färgad eller vanligt vitt papper. Konsultera Origami Instruktioner hemsida för instruktioner. Uppmuntra barnen att göra en hel djurpark av origami djur. Gör djungeldjur och gå på en safari. Spela djuraffär och göra origami djur för butiken. Gör djur familjer och sedan bygga städer ur blocken för dem att leva i. Det viktiga är att föra skapelser till liv med din fantasi.


Relaterade artiklar