Hur man ändrar en FCAT klass

August 1

Hur man ändrar en FCAT klass


Florida Omfattande Assessment Test (FCAT) är ett standardiserat test som krävs av Florida Department of Education. Florida eleverna fylla FCATEN i den tredje genom elfte kvaliteter. FCATEN bedömer framsteg i matematik, naturvetenskap, läsning och skrivning. (Se referens 1) Att mäta framsteg bidrar till eleverna är på väg att möta examen krav. Passerar läs- och matematik delar av FCATEN administreras i tionde klass krävs för en student att vara berättigade till en vanlig high school-examen. (Se referens 2, sida 1) Adekvat preparatet kan ändra en sviktande FCAT poäng i en förbipasserande FCAT poäng.

Instruktioner

Före provet

• Skaffa en kopia av student Progression planen utarbetats av din hem skoldistrikt. Florida Department of Education rekommenderar översyn av denna plan för att hjälpa dig att förstå kraven genom distriktets skolstyrelsen. (Se referens 2, sidan 2)

• Skaffa en kopia av FCATEN handboken. Se avsnittet "Test innehåll och utformning." Detta avsnitt bekantar dig med den typ av frågor som finns på FCATEN tester. (Se referens 4, sid 1-2)

• Översyn och studera FCAT exempel på frågor som på Florida Department of Education hemsida fcat.fldoe.org/factsmpl.asp. (Se referens 5)

• Gå till Florida Department of Education FCAT Explorer hemsida fcatexploer.com. Eleverna kan bekanta sig med provmaterial och praxis färdigheter som krävs för att framgångsrikt passera FCATEN. Föräldrar och lärare uppmuntras att hjälpa eleverna att utnyttja denna omfattande FCAT resurs. (Se referens 6)

• Förbättra din läsförmåga med programmet "bara läsa, Florida!" Läs om och praxis aktiviteter för att förbättra din läsning på "bara läsa, Florida!" hemsida justreadflorida.com. (Se referens 7)

Natten före och dagen av testet

• Packa väskan natten före testet för att undvika en morgonrusningen. (Se referens 8) Rådgör med din skoldistrikt att avgöra objekt som krävs och tillåts i testområdet.

• Sov minst åtta timmar natten före testet. (Se referens 8)

• Vakna med tillräckligt med tid att njuta av en lugn morgon. Ta en promenad, äta en hälsosam frukost och klä sig bekvämt. (Se referens 8)

• Ankomst minst 20 minuter för tidigt till provplatsen. (Se referens 8)


Relaterade artiklar