Hur berätta om en kille Cares

August 3

Hur berätta om en kille Cares


Män och kvinnor har ibland mycket olika sätt att kommunicera. Kvinnor tenderar att vara mer verbala och bättre på att uttrycka känslor. Många killar föredrar att visa hur de känner genom åtgärder snarare än verbala förklaringar att kvinnor förstår. Denna tendens kan lämna kvinnor undrar om killen som de tycker om hela tiden är verkligen värd sin tid. Om du känner dig förvirrad om din relation status, fråga dig själv några grundläggande frågor.

Instruktioner

• Fråga dig själv om du känner ingår i hans liv. Har han introducerade dig till alla viktiga personer? Om du har varit tillsammans ett tag och du har ännu inte träffat sin familj eller de flesta av sina vänner, bör detta skicka upp en röd flagga. En kille som verkligen bryr vill inkludera dig i sina sociala världar. Han bryr sig om deras uppfattning om dig och vad du tycker om dem. Varför? Eftersom han planerar på att ha dig runt på ett tag.

• Tänk på hur ofta du ser eller kommunicera med varandra. En kille som verkligen bryr sig kommer att vilja vara med dig hela tiden. Naturligtvis måste alla ensam tid och tid med vänner, men om din kille rutinmässigt försvinner eller bryter planer, dumpa honom. Om han bryr sig, kommer han att låta dig veta att du är en prioriterad fråga i sitt liv genom att stanna i kontakt med dig. En kille värt att hålla ringer när han säger att han kommer och tillbaka dina samtal eller e-post omgående. Han inte avbryta ett datum om inte situationen är förfärlig och han inte försvinner utan någon uppenbar anledning.

• Tänk på flödet av samtal mellan er. Måste man ständigt påminna honom om att Beckie är din syster och Sarah är din chef? Har han verkar zon ut och säga "uh-huh" mycket? Många killar kan få överväldigade av den mängd av kommunikation som kvinnor behöver. Ta inte för givet att han inte bryr sig om han hellre vill titta på spelet än att höra en ordagrant återblick av samtalet du bara hade med din mamma. Dock kommer en kille som verkligen bryr sig uppmärksamma de viktiga sakerna. Han känner din födelsedag, din favoritmat, namnet på den medarbetare som driver dig nötter, och hur du fick ärr på din fotled.

• Fråga dig själv om du ser en framtid med den här killen. Känner du att du har ett datum varje lördag kväll? En kille som bryr sig kommer att försöka "stänga affären" med dig så att du vet att han vill att du två för att vara exklusiv. Han talar om framtiden som du kommer att vara i det med honom. En kille som talar om äktenskap och hur många barn han vill är att du vet att han överväger möjligheten av en långsiktig relation med dig och försöka få din reaktion på det. Även om du är inte riktigt till den punkten ännu, kan du säga att en kille bryr sig om han gör framtidsplaner med dig. Han ber dig att vara hans datum sin kusins ​​bröllop som äger rum tre månader från och med nu. Han gör upp planer för en sommar semester med dig och det är bara januari. En kille som har svårt att begå planerna bortom denna kommande helg är inte säker på att du är den han vill vara med exklusivt.

• Fundera över varför du läser den här artikeln. Om du känner dig osäker på din kille känslor för dig, är du förmodligen på något. Visst, vissa killar är inte bra på att kommunicera sina känslor, men en kille som bryr sig kommer att se till att du vet det. Han får inte komma rätt ut med "L" ord, men han kommer att låta dig veta på sitt eget sätt att du är kvinnan i hans liv. Han vill vara säker på att du inte flyttar vidare till någon annan. Om din kille gör inga försök att låta dig veta att han bryr sig om dig och ser en framtid med dig, sedan dumpa honom. Livet är för kort för att slösa tid undrar om din pojkvän bryr sig om dig. Gå vidare till en man som kommer att behandla dig med hänsyn, en man som kommer att lämna dig med föga tvivel om att du är en viktig del av hans värld.


Relaterade artiklar