Hur får jag Internet på min laptop hemifrån?

March 28

Hur får jag Internet på min laptop hemifrån?


Åtkomst till Internet hemifrån på en bärbar dator har blivit ett vanligt inslag i det dagliga livet. Trådlöst kan du ansluta till din kommunikationsverktyg som vanligt hemma. De flesta bärbara datorer levereras med trådlös anslutning kort som gör att kabel mindre Internetanslutningar. Alternativ som finns är publika trådlösa nätverk och mobila trådlösa anslutningskort. Ansluta din bärbara dator till Internet medan har hemifrån bli en enkel process.

Instruktioner

• Hitta ett företag eller annan anläggning som ger tillgång till trådlöst Internet ("hotspots") för kunderna. Många restauranger, bokhandlar, flygplatser och kaféer erbjuder alternativet, liksom många bibliotek. Bestäm prissättningen för en anslutning. Vissa platser ta ut en per-diem eller per timme avgift för att få tillgång sina nät; på andra ställen, är tillgång till Internet gratis.

• Öppna din bärbara nätverksanslutningar nytta. Granska tillgängliga anslutningar i ditt närområde. Den plats som du har valt bör visas i listan som ett oskyddat nätverk. Om du har problem med att identifiera anslutningen, prata med en kundtjänst-tjänsten.

• Öppna din webbläsare. Acceptera villkoren för leverantören och börja surfa.

• Identifiera en lämplig anslutning kort. Många mobiloperatörer mobiltelefon ger också tillgång till Internet kort. Dessa kort ger tillgång till Internet för en månadsavgift. Granska kontraktsvillkor när man väljer en modell som passar din situation.

• Montera Internetanslutningen kortet. Dessa kommer i flash-enhet format - uou installera programvaran från kortet. Sätt anslutningskortet till en ledig USB-port på din bärbara dator. När programvaran auto-startar, följ installationsanvisningarna.

• Starta programmet installeras från kortet. Programvaran underlättar din anslutning till nätverket.

• Anslut till Internet. Öppna webbläsaren och börja surfa på Internet.


Relaterade artiklar