Pojke födelsedag inbjudan idéer

June 5

Pojke födelsedag inbjudan idéer


Din sons födelsedagsfirande är inte komplett utan de rätta inbjudningar. Välj inbjudan som matchar färgschemat eller temat för festen. Många butiker erbjuder ett brett utbud av pojkar födelsedaginbjudningar, och du kan också hitta mer på nätet. Men om du inte hittar det du behöver, kan du göra dina egna inbjudningar och få din son inblandade, om det inte är en överraskningsfest.

Teddy Bear Card

Hitta inbjudningar som presenterar en nallebjörn med ett blått band knuten runt halsen. Inbjudningar med en nallebjörn gräns eller en hög med nallar också fungera bra för en ung pojke födelsedag. Du kan göra din egen nalle kort med hjälp av stämplar och några utsmyckningar. Köp grädde eller babyblå kartong papper och kuvert tillsammans med blått och brunt bläck, nalle stämplar och nalle charm. Använd sticker bokstäver för att skriva ett meddelande på framsidan som säger "Du är inbjuden till en part", eller något i den stilen. Stämpla framsidan av kortet med nalle stämplar med hjälp av blått och brunt bläck. Se till att bläcket är torrt och limma liten nallebjörn charm runt främre kanten av kortet. Skriv detaljer om partiet inuti.

Dots och Strips

Blått, grönt och gula prickar och ränder tillsammans eller vanligt prickar och släta band båda fungerar bra för en pojke födelsedagsfest. Denna stil är bäst för partier som inte har ett tema eller har ett allmänt tema, som en fest i parken. Köp den här stilen eller göra dina egna med hjälp av stämplar. Köp stora randiga eller polka dot stämpeldynor på hantverk butik tillsammans med kartong papper. Stämpla framsidan av kortet med ränder först använda ljusa färger som baby blått och grönt. När bläcket är torrt, stämpla ett andra skikt av prickar på toppen av ränder i en mörkare färg som skogsgrön eller marinblått. Använd klistermärken eller markörer för att skriva ditt meddelande på utsidan och insidan kortet.

Valpen förföljer

Leta efter inbjudningar som har en valp eller valpar på framsidan. Du kan också göra dina egna kort genom att föra en bild av en valp till en tryck butik. Be dem att skriva ut den bilden på framsidan av kortet tillsammans med ett meddelande på framsidan och baksidan. Dekorera kortet med ett tasstryck gränsen som en pricken.

Personifierade Dinosaur Pals

Ta en bild på din son till en lokal tryckeri och be om en anpassad dinosaurie kort med ansiktet på den. Du kan ha en dinosaurie trycket i bakgrunden med din son ansikte i mitten eller helt enkelt ha en dinosaurie gränsen. Fråga om du kan välja mellan olika mallar eller göra dinosaurie kort hemma med hjälp av dinosaurie frimärken och kartong i din sons favoritfärg.


Relaterade artiklar