Roliga spel för en par reträtt

July 5Retreater par ger partners i kärlek möjlighet att träffa människor och få nya vänner, samtidigt som man försöker expertråd om deras förhållande. Du kan göra reträtten spännande med roliga spel par sannolikt kommer att njuta av. Du kanske vill överväga att dela ut priser, såsom restaurang- och film presentkort, att uppmuntra par att göra sitt bästa och bo involverade i spelen.

Rakning Spel

Spela rakning spel för en stökig isbrytare spel på en par reträtt. Har alla män sitta i stolar och ge varje kvinna en flaska vispad grädde. Säg åt dem att täcka sina partners hals och botten av hans ansikte med vispgrädde, som om han skulle raka. Ge varje kvinna en plastsked och en skål. När du säger: "Gå," varje kvinna måste "raka" grädden av hennes partner ansikte med hjälp av plastsked. Den första kvinnan att ta bort alla krämen vinner spelet.

Par bingo

Ge varje par en tom bingo rutnät (fem rutor med fem rutor). Paren måste mingla och besöka med andra par, och se till att skriva sina namn i en ruta på andra parets bingobricka. Tänk på att om det finns fler än 25 par, kan vissa kort inte innehålla namnen på varje par. Skriv namnen på varje par på små papperslappar och lägg dem i en skål. När allas kort är klar, börja rita namn och har par använder Bingo markörer för att bocka av dessa namn. Den första paret att få Bingo antingen horisontellt, vertikalt eller diagonalt vinner ett pris.

Kända Par Spel

Skriv namn på flera kända par på separata registerkort. Några förslag inkluderar Brad Pitt och Angelina Jolie, Lucille Ball och Desi Arnaz, Barbie och Ken och Superman och Lois Lane. Gör två av varje, så du kan band dem till ryggen på män och kvinnor som deltar i spelet. När bär en indexkort, måste par mingel och ställa frågor för att ta reda på vilka berömda par de är. Endast "Ja" eller "Nej" frågor är tillåtna och par får inte titta på varandras kort. Den första paret att ta reda på vilka de är vinner spelet. Om de andra par vill, kan de fortsätta spela.

Frågeformulär par

Ta reda på hur väl par känna varandra genom att be dem samma frågor och jämföra deras svar. Skriv ner flera frågor, till exempel "När och var var din första kyss", "Vad är er bröllopsdag", "Var träffade du" och "Vad är din partners favoritfärg?" Sätt män och kvinnor i separata rum och få dem svara på frågorna. Ta alla par tillsammans och avslöja svaren. Award en poäng per par varje gång deras svar stämmer. Paret med flest poäng i slutet av spelet vinner.


Relaterade artiklar