Slow Pitch Pitching Borrar

May 30Jämfört med sin fasta grad motsvarighet, ofta långsam stigning softball får förbises när det gäller teknik. Men det finns mer att bromsa beck pitching än att bara lobbing en mjuk lömskt slänga mot en salivating slugger. Öva vissa pitching borrar förbättrar din noggrannhet och skicklighet, att hjälpa lura hitters oavsett situation.

Curve

Långsam stigning hurlers kan använda spin att kasta curveballs och förvirra intet ont anande smeter. Ta tag i bollen med sömmarna, med hjälp av åsarna att rotera bollen ur handen. Efter att ha tagit en normal windup, släppa bollen med en snabb vridning av handleden så fingrarna går på toppen av bollen som om du vänder ett dörrhandtag. Som en högerhänt, kommer detta spinn orsaka bollen till kurvan från högerhänta hitters. När man står inför lefties, vrid handen så att den skär under bollen och planen kommer att glida bort från vänsterhänta. Helt enkelt vända snurrar om du är en vänsterhänt kanna. Öva 10 curveballs varje sätt som en vanlig del av din pitching rutin.

Hink Borrmaskin

Den enklaste långsam stigning borr innebär att placera en hink bakom hem plattan. Ta din normala windup och praxis gungade platser i hinken. Justera hink på insidan och utsidan av plattan för att ytterligare förbättra noggrannheten. Börja med 10 platser och försöka få så många som möjligt i hinken. Du kan även använda borren för en vänskaplig konkurrens mellan lagkamrater.

Utslags Borrmaskin

En annan noggrannhet borr använder en batting tee placerad på hem plattan. Placera en Softboll på tee och en liten skärm bakom tee för att simulera strejken zonen. Nu har varje kanna i laget ta tre platser i ett försök att slå bollen från tee. Award tre poäng för knackar bollen från tee, två poäng för att slå tee men inte rubbas bollen och en poäng för att slå på skärmen. Spelaren med flest poäng efter ett visst antal rundor vinner.

Tio Strejker

Denna borr kräver en stoppare, som också fungerar som domare. Kannan mål är att kasta 10 strejker i så få platser som möjligt. Lagkamrater sedan ta svängar försöka slå den etablerade varumärket, med vinnaren som kannan som behöver minst antal platser. Borren betonar noggrannhet och strejkzonen medvetenhet.

Reaktion Borrmaskin

Eftersom smeter sätta så många bollar i spel, måste långsam stigning softball kannor kunna fältet sin ställning. En bra defensiv reaktion borra har kannan går igenom en normal uppföljning igenom utan en boll. Så snart hans följd genom ändar, måste han snabbt inta en defensiv position, eftersom en lagkamrat stationerade 20 fot framför honom kommer att kasta en boll till kanna åt vänster eller höger. Kanna måste fältet bollen rent, flytta som behövs för att hantera de imitationer linje enheter, pop-ups och grounders.


Relaterade artiklar