Snabb frisyrer för axellångt hår

December 20

Snabb frisyrer för axellångt hår


Upptagna människor har inte mycket tid att fixa sitt hår på morgonen innan arbetet. Axellängd hår har flera snabba styling alternativ. Personer med axellångt hår behöver inte spendera en hel del tid styling att se välvårdade.

The Classic hästsvans

Snabb frisyrer för axellångt hår


Den hästsvans är en av de snabbaste och enklaste frisyrer för axellångt hår. För att skapa en hästsvans, dra alla håret på baksidan av huvudet, och säkra den med en hårband. Andra variationer inkluderar sidohästsvans; den höga hästsvans, som skapats nära toppen av huvudet; pigtails, vilka är hästsvansar på båda sidorna av huvudet; och den låga hästsvans, som dras tillbaka vid basen av huvudet.

Fri och Loose

Snabb frisyrer för axellångt hår


En snabb och enkel frisyr är att bära ditt hår ner. Om håret kammat och ren, kan det vara vackert om ditt hår är rakt, lockigt eller vågigt. Om du inte gillar hur håret ser naturligt, sedan riktning, curling eller falsning finns alternativ för ett snabbt sätt att styra vilda lås. Kontrollera att du använder en liten mängd olja på håret om det är burrigt. Detta kommer också att hjälpa ditt hår glans när det är formaterad.

The Amazing Braid

Snabb frisyrer för axellångt hår


Fläta håret är en annan snabb stil för axel längd lås. Flätor finns i alla former och storlekar. Den klassiska tredelat fläta är en av de enklaste alternativen. För att skapa ett tredelat fläta, börja med att dela alla hår i tre sektioner. Korsa höger strängen över mitten. Det kommer nu att bli i mitten. Sedan korsa vänster strängen över mitten. Den sträng blir nu mitt. Fortsätt processen omväxlande höger och vänster strängar över mitten. Se till att varje sträng är tät och jämn. Fäst flätan i botten med en hårband.


Relaterade artiklar