Hur man fixar en Kohler Duschblandare

April 12Kran i din dusch har en varm och en kall vattenlinje fäst vid den. Vattnet strömmar genom de båda kamrarna i en patron som är fäst bakom ventilaggregatet. När du vrider handtaget på din enda handtag Kohler kran, reglerar ventilaggregatet vattenflödet genom patronen och sätter temperaturen i duschvatten. Övertid O-ringarna på patronen blir slitna, vilket gör att kranen läcka. För att åtgärda en dusch läcka från en Kohler kran tar en skruvmejsel, insexnyckel, reservdelar och ungefär en timme.

Instruktioner

• Placera huvudvattenavstängningsventilen ligger antingen utanför bredvid vattenmätaren eller inne nära varmvattenberedaren. Stäng av vattnet, och öppna dusch kran kranen så att vatten kan rinna ut ur ledningarna och att avlasta vattentrycket.

• Ta bort handtaget från kranen. För kranar med akryl handtag, använd en liten skruvmejsel för att bända loss knappen på handtaget. Använd en skruvmejsel för att skruva i handtaget, och dra bort kranen. För kranar utan knapp, lokalisera skruven på undersidan av kranen handtag och använda en insexnyckel för att lossa skruven nog att dra i handtaget bort. Dra av hylsan, ta bort insatsen eller hantera adapter och brickor i förekommande fall.

• Ta bort täckbricka (dekorativa runda metall trim bakom handtaget). Äldre modell vapen kommer att ha åtminstone två skruvar. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna, och dra vapensköld off the wall. Nyare modell vapen har en gängad hylsa du tar bort för hand och en väggplatta som lyfter när hylsan tas bort.

• Bakom handtaget är ventilenheten hålls på plats av en metallfläns fäst med fyra skruvar. Använd en skruvmejsel för att skruva metallflänsen. Dra ventilenheten ut. Bakom ventilenheten är den patron som bara drar ut för hand. Ta ut patronen.

• Sätt i den nya bläckpatronen i den exakta positionen som den gamla kassetten. Sätt ventilaggregatet in med "toppen" märket på toppen. Placera metallflänsen rada upp skruvhålen. Sätt i skruvarna och använd en skruvmejsel för att dra åt. Sätt tillbaka låsskylten på väggen. Montera handtaget och knappen (beroende på modell kran). Öppna kranen på kranen, och slå på huvudvattenledningen att driva ut luften ur duschvattenledningarna.


Relaterade artiklar