Hur att gömma avloppsrör

January 5

Hur att gömma avloppsrör


Om du måste lägga avloppsrör, kommer du vill ha dem täckta av ett antal skäl. Inte bara är de fula, men om de lämnas oskyddade de är föremål för både elementen och störningar från husdjur eller gräsmatta utrustning. Den mest effektiva och säkraste sätt att dölja dina avloppsrör är genom att gräva ett dike och begrava dem. Gräva din egen diket är arbetsintensiv. Men det är inte svårt att göra från en teknisk synvinkel. Dessutom kommer du eventuellt spara hundratals dollar på arbetsmarknaden en professionell rörmokare skulle debitera för att gräva samma dike.

Instruktioner

• Bestäm var du ska köra din avloppsrör. Typiskt, avloppsrör dras till en utanför vent, eller fälla, som vanligtvis ligger nära ditt hus. Därifrån går det att den primära avloppshuvud i utkanten av din tomtgränsen i dina rätter stad eller kommun.

• Mät avståndet från huvud fällan som ligger nära ditt hus ut till den primära avlopps viktigaste. Detta kommer att låta dig veta både hur mycket avloppsrör du kommer att behöva och hur mycket mark arbete kommer att krävas.

• Kontakta din stad vatten avdelning eller husägare associering och låt dem veta vilken dag och tid du tänker lägga röret så att de kan stänga av vattnet till ditt hem vid huvud.

• Gräv ett dike från avlopp fälla utanför ditt hem till den primära huvud. Använd spade att gräva diket. Diket bör helst vara ca 1 fot djup och 8 till 12 inches bred. Placera smuts längs omkretsen av diket så att du enkelt kan täcka de nya rören när de är installerade.

• Lägg din avloppsrör och gör nödvändiga anslutningar behövs.

• Meddela stadens arbetstagare eller din husägare associering när diket grävs och rören läggs och kopplas att låta dem veta att du kommer att behöva ditt vatten slås på igen. Arbetet besättning som kommer att förvandla ditt vatten igen kan visuellt inspektera rören när vattnet är tillbaka på. De kommer att låta dig veta om något är galet anslutning mässigt.

• Täck röret med smuts du staplade upp längs omkretsen av diket när du grävde ut den.


Relaterade artiklar