Snabbast växande Palm Tree

October 19

Snabbast växande Palm Tree


Den roundleaf fläkt palm (Livistona robinsoniana) är den snabbast växande palm, enligt en rapport från "Journal of International Palm Society", som studerade den genomsnittliga livslängden tillväxt på 140 palmarter 2001. I genomsnitt Palm, som är hemma i Filippinerna växer knappt 2 fot per år.

Faktorer som påverkar tillväxt

Det finns många faktorer som påverkar tillväxten av palmer. Detta inkluderar solljus, markförhållanden och näringstillgång. För att uppmuntra tillväxten av din handflata, plantera det enligt artspecifika riktlinjer och befrukta det regelbundet. Leta efter en kväverik gödsel specifikt utformade för palmer.

Alternativa Snabbväxare

Noterbart är att Carpentaria palm (Carpentaria acuminata), Nicobar handflatan (bentinckia nicobarica) och ön handflatan (ptychosperma salomonense) är också relativt snabbväxande palmer.

Varningar

Inte alla av de snabbväxande palmer som nämns här kan vara tillgängliga eller lämpliga där du bor. Innan du gör ett köp, se till att du har utrymme för en eventuell mogen höjd och spridning av palm, särskilt om det är en snabbt växande palm.


Relaterade artiklar