Hur man gör en utskrift för Zebra Print Fondant Stencil

December 10

Hur man gör en utskrift för Zebra Print Fondant Stencil


En stencil är ett plant ark som är genomborrad med hål eller en design för att tillåta pulver, färg eller annat material för att passera igenom för att överföra designen på ett annat objekt. Fondant är en typ av kakan efterbehandling som kan rullas ut i ett ark innan den appliceras på kakan. Schabloner används över fondant att skapa komplicerade former och mönster under kaka Utsmyckning processen. Innan en stencil görs, är en design dras och stencilen skärs. Att göra stenciler är inte svårt om man är uppmärksam på några detaljer.

Instruktioner

• Gör en kopia av en zebra tryck på storlek och skala du vill ha en schablon. Zebra tryck och även zebra stencil utskrifter är enkla att hitta på nätet och de är bra för kopior.

• Placera livsmedelskvalitet mylar över kopian och klipp ut formerna. Lämna en utanför gränsen och utrymmen så att schablonen kommer att hålla ihop.

• Rulla ut fondant i ett tunt lager. Torka ett fint lager av förkorta över fondant. Placera mylar på fondant. Förkortningen kommer att bidra till att hålla schablonen på plats. Torka ett fint lager av förkorta över schablonen.

• Damm schablonen med lyster damm eller andra material. Använd en fin, mjuk borste. Ta bort schablonen. Den fondant har nu mönstret.

• Tvätta schablonen med en fettsänkande tvål och vatten. Placera torra schablonen över ett papper. Spåra konturerna av zebra ränder på papperet. Fyll i de mörka ränder. Detta kan skannas in i datorn och skrivas ut på vilken storlek du föredrar.


Relaterade artiklar