Hur att upptäcka falska Nike Air Max 360

December 7

Hur att upptäcka falska Nike Air Max 360


Förfalskade Nikes är tillverkade av sämre material och falla sönder inom några dagar, så det är viktigt för dig att upptäcka en falsk Nike Air Max 360 innan slösa bort dina pengar. Nike Air Max 360 släpptes 2006 och är känd som en av de mest förfalskade tränare. Om du vet tillräckligt om de verkliga 360s, kommer du att kunna skilja mellan de falska och riktiga. Det var en av de första skor att ha 360 grader luft i det utan polyeurothane eller skum i mellansulan, enligt stilen blogg, Defy.

Instruktioner

• Undersök den riktiga versionen av skon på Internet eller i skoaffär och räkna ut vilken du vill ha innan du bestämmer dig för att hitta en bra affär på skon. Titta noga på varje del av skon, inklusive sulan, färgblandningen och bottnen.

• Titta på sulan på varje sko och se om det finns färgade block i botten av varje sko. De falska skor brukar inte ha någon färg i botten av 360-talet. De verkliga 360s har färgade rutor på botten blandas med svart sula.

• Titta på formen på tårna och mellansula i varje sko. Enligt Defy bör tån vara glatt och mellansulan bör inte vara för tjock. De falska skor är oftast tjockare på mellansulan och tårna är breda.

• Känn sulan på varje sko. Det ska kännas som gummi och bör göras från BRS 1000 gummi. Sulorna av falska skor känner sig mer som plast eller känner hala, vilket är farligt om du använder dem för sport.

• Skicka skorna tillbaka om de levereras i krympplast. Om du köper på nätet, ta feedback om den särskilda säljaren för att se om kunderna har positiva kommentarer om vad de får från säljaren. De ursprungliga Nike skokartonger är tåliga och bör inte falla isär lätt. Titta efter SKU-nummer på rutan för att se om den matchar insidan etiketten på varje sko.

• Titta på färgerna på varje sko. Till exempel är mellansulan av en äkta Nike Air Max 360 fast blått på blått, grått och vitt version av skon. En mellansula av en falsk sko av samma version är endast delvis blå. Titta på den övre delen av den verkliga skon och hur den subtilt ändras från vitt till grått. På förfalskningar, inte grå och vita inte blanda.


Relaterade artiklar