Hur man skriver ditt namn Graffiti Style

October 17Grafitti utformar bokstäver används av urbana konstnärer att märka väggar, målningar, väggmålningar eller meddelanden. Denna stil har migrerat från införde stads märkning till en legitim konstnärlig stil nu i museer och konstinstallationer. Att skriva ditt namn med hjälp av grafitti utformar bokstäver är inte svårt. Det är bra att titta på referensbilder av graffiti stilar du gillar så att du har prov på hur breven kan se.

Instruktioner

• Placera ritpapper på bordet. Rita en horisontell baslinje för att representera den nedre kanten av bokstäverna. Rita en parallell linje 2 inches över den första raden som en styrlinje för toppen av bokstäverna.

• Skriv bokstäverna i ditt namn i versaler längs den övre högra kanten på papperet. Räkna bokstäver. De flesta bokstäver värderas till 1 eller hela brevet. M, W värderas till 1 1/2. Bokstäverna I och L kan värderas till 1/2. Detta beror på att vissa bokstäver är bredare eller smalare än andra. Dividera antalet bokstäver i hälften.

• Mät bredden på papper och dela bredden på mitten. Detta ger dig mittmarkering för ditt namn. Mät från mitten till vänster för den första halvan av ditt namn och dela denna mätning med hälften antalet bokstäver i ditt namn. Detta kommer att ge dig den ungefärliga bredden på varje bokstav. Märk ut Er skrivelse avstånd över sidan med ditt brev breddmätning.

• Titta på den första bokstaven i ditt namn. Se brevet som enkla former som rektanglar, cirklar och trianglar. Om den första bokstaven i ditt namn är ett A, har du tre tunna rektanglar. Rita bokstaven A som tre överlappande rektanglar på papperet bort från ditt uppmätta området. För att göra hård brev ser ut som en graffiti brev måste du förvränga brevet genom att böja rektanglar. Rita en andra version med en rak rektangel till vänster och en böjd form till höger med en rektangulär tvärstag.

• Fortsätt att rita versioner av A på returpapper tills du har en som ser ut som du vill. Skiss i ditt första bokstaven i ditt namn på den uppmätta område av ritpapper. Upprepa processen för varje bokstav. Bokstäverna ska överlappa eller stöter på varandra på sidorna, men ändå kunna identifieras. Slutföra skiss av ditt namn med blyerts.

• Placera din färdiga grov skiss ditt namn högst upp på ritbordet. Placera illustration papper av samma storlek framför dig. Lätt dra dina baslinjer. Använd en svart markering att dra i konturerna av din graffiti märkte namn med enbart baslinjerna som höjdlinjer. Eftersom du har en grov skiss, vet du hur varje bokstav kommer att passa så att du kan uppskatta markör bokstäver.

• Rita varje bokstav på fri hand. Du kommer att märka att din frihand bokstäver som inte kommer att matcha din grov skiss exakt. Grafittibokstäver i sin kärna är flytande och känslomässiga, så det ändras under exekvering skillnad styvare former av bokstäver. Lägg skuggor på ena sidan och längs den nedre kanten av dina brev.

• Färg i dina brev med färgade markörer för att lägga dimension och vitalitet. Indikera en bakgrundsfärg runt kanterna av bokstäverna. Tillåt dig själv att uttrycka känslan genom att lägga till märken, färger, linjer, dekorationer eller något som känns rätt.


Relaterade artiklar