Hantverk att göra med saker runt huset till jul

May 6

Hantverk att göra med saker runt huset till jul


Julen är en global kommersiell tradition, och en religiös högtid för de kristna. Christmas tullen inkluderar utbyter gåvor, dekorera en vintergröna träd och väntar på jultomten att leverera gåvor ner i skorstenen. För att spara pengar och fokusera på den verkliga innebörden av semester, arbeta på hantverk gjorda med saker runt huset till jul.

Dekorationer och prydnader

Din familj kommer att uppskatta handgjorda dekorationer för hemmet och smycken för trädet. Återvinn gamla glödlampor genom att vända dem upp och ner och måla dem med akrylfärg. Måla jultomten eller andra semester mönster på glaset. Bifoga en guld sladd eller band med varmt lim för att hänga prydnad på ditt träd. Klipp ut snöflingor från skrivarpapper att hänga på dina fönster, och skapa en krans med överblivna tyg bundet till en gammal tråd hängare som formas till en "O."

Gåvor

Julen är den tid för att ge och göra handgjorda presenter från hushållsartiklar fokuserar på att ge. Hjälp barnen göra snö människor med gamla vantar, genom fyllning dem med gamla tyger och hand sy ihop dem. Återvinn förra årets julkort i presentförpackning för mindre presenter. Yngre barn skulle få spåra deras fötter och händer för att skapa en ren kort. Klipp ut kurvorna och limma händerna som horn. Rita svarta ögon och en röd näsa.

Religiösa Hantverk

Du kan fira semester genom att fokusera på de religiösa aspekterna av julen. Skapa en ängel mobil med silkespapper och fann pinnar. Sätt bomullstussar i silkespapper och knyt huvudet med tråden. Häng änglarna med tråd från pinnar och lägga dinglande guldstjärnor. Gör en julkrubba med överblivna tyg och kottar. Gör enkla papperslyktor genom häftning tillsammans tung konstruktion papper. Skär ut figurer på lyktan innan du häfta det att göra julen design.

Ätbara hantverk

Pepparkakshus är traditionella i juletid, och du kan använda godis och mat från runt huset för att dekorera den. Dekorera cookies som du formade på trä hantverk pinnar före gräddningen, så de ser ut klubbor. Hemlagad tryffel eller rom bollar fungerar bra för fester och presenter. Julkakor och kakor är ätliga hantverk som föräldrar kan arbeta vidare med sina barn. Coat en tallkotte med jordnötssmör och rulla den i solros och hirs frön för att skapa en fågelmatare. Bifoga ett band till toppen så att du kan hänga den på ett träd.


Relaterade artiklar