Hur att montera en platt skärm på en tegelsten spis vägg

September 20

Hur att montera en platt skärm på en tegelsten spis vägg


Inte dra sig undan från att montera en platt-TV: n på en tegelvägg, eftersom det är en uppgift som bara verkar svårt, trots den bräckliga karaktären på din TV. En tegelvägg installerad TV ger gott om wow-faktor från en design synpunkt, men det är överlägsen i både stöd och visuella intryck jämfört med många vanliga gipsskivor stud monterade väggfästen. Montera din platt-TV på din tegel öppen spis väggen och du kommer att kunna titta på TV och en sprakande brasa samtidigt.

Instruktioner

• Håll väggfästet: s monteringsplattan tegelväggen och markera ett område där du vill hänga fästet. Observera platsen för monteringshålen på monteringsplåten. Markera platsen för monteringshålen på tegel med en penna för framtida referens. Den idealiska platsen kommer att ha monteringshålen centrerade på tegel, eftersom tegel är starkare än murbruk och borrning i ett hörn av tegel kan orsaka flisning.

• Använd en murad fastsättning borra monteringshålen som du har markerat med en blyertspenna. Blås damm och skräp ur hålen. Applicera lim på utsidan av väggankare och infoga dem i monteringshålen.

• Linje monteringshålen på monteringsplåten mot hålen i väggankare och säkra monteringsplattan på väggen genom att sätta skruvar genom monteringshålen och in i väggankare.

• Linje Video Electronics Standards Association (VESA) -kompatibel skruvhål på baksidan av TV: n till VESA hål i monteringsplattan. Sätt VESA skruvar genom VESA hål i monteringsplattan och in i VESA hål i TV: n. Du måste ha en vän antingen hålla TV: n, eller skruva in VESA skruvar, som en person inte kan göra båda.


Relaterade artiklar