Steg-för-steg-instruktioner om hur man drar en Bear ansikte

April 19

Steg-för-steg-instruktioner om hur man drar en Bear ansikte


Genom att bryta upp det i steg-för-steg-instruktioner en björn ansikte är oftast bara en kombination av former, i synnerhet cirklar. För att få bästa björnens ansikte, dra det något i en vinkel, vilket gör det lättare att se de olika delarna, i stället för att titta rakt fram. Rita björnens ansikte tittar åt höger, men inte en fullständig profil ritning, som du bör kunna fortfarande se björnens vänstra öga och öra.

Instruktioner

• Rita en cirkel för att göra den allmänna formen av huvudet.

• Rita en halvcirkel för varje öra på toppen av huvudet. För björnens högra örat (vad som finns på betraktarens vänstra sida) drar det längst upp till vänster i cirkeln. Starta det några blanksteg inne i cirkeln, med örat sträcker sig långt utanför cirkeln. Du kan radera den del av cirkeln som nu omfattas av björnens höger öra, eller så kan du göra det senare. Björnen vänstra öra (på betraktarens högra sida) ska börja helt på toppen av cirkeln på betraktarens högra sida. Detta kommer att bidra till att ge perspektiv, eftersom björnens högra sida är vinklad närmare betraktaren än den andra sidan.

• Rita formen av björnens nos. Detta startar nära betraktarens högra sidan av ansiktet och sträcker sig utanför ansiktet lite. Formen kommer likna en hög kulle roteras 90 grader åt höger. Sidorna ska komma upp i en rund punkt i mitten. Vid den punkt, dra näsan som ser ut som en rundad, upp och ner triangel med ett litet näsborre hål på vänster och höger sida. Rita en kort, lätt böjd åt vänster, vertikala linjen som börjar vid botten av näsan och går halvvägs upp. Under denna vertikal linje, rita en kort lodrät linje och sedan en horisontell böjd linje (böjda något uppåt) gå till vänster och sedan en annan horisontell linje som går lite åt höger till slutet av nosen tittaren kan se. Detta kommer att göra formen på björn mun.

• Lägg två små cirklar för ögonen. Björnens högra öga bör placeras på en plats bara något ovanför mitten av cirkeln, medan det vänstra ögat kommer att ligga närmare den högra sidan av cirkeln. Linjen från ovansidan av nosen kommer att separera dem.

• Radera botten av cirkeln du ritade i början av denna process och rita en hals, som sträcker sig linjerna från huvudet ner.

• Rita en liten halvcirkel inuti björnens höger öra. Rita en del av en halvcirkel i björnens vänstra öra. Detta kommer att bidra till att ge den definition.

• Skissa och några rader om björnens ansikte för att ge det mer definition. Till exempel köra din penna över cirkeln disposition du drog i början för att fylla ut lite mer, och så att det ser mer ut som päls. Lägg ett par linjer i ansiktet, till vänster, nedanför björnens högra öga, som ser ut som en del av den vänstra sidan av en cirkel. Nära björnens nos lägga till ett par punkter. Lägg till en kort böjd linje under björnens högra öga. Dessa saker kommer att ge mer struktur till ritningen.


Relaterade artiklar