Papper Turtle hantverk för barn

May 25

Papper Turtle hantverk för barn


Pappers hantverk uppskattas av både barn och vuxna. Skapa från papper uppmuntrar utvecklingen av fina motorik, förmågan att följa anvisningar, och även vårdar ett barns fantasi och kreativitet. Sköldpaddor är en favorit djur av många barn, och en favorit hantverk tema också.

Papper Plate Turtle

Papperstallrikar tjäna som bas för många papper hantverk. Deras runda form är en idealisk sköldpaddans skal. Saker som behövs är Papperstallrikar, grön eller brun kraftigare papper, grön färg eller kritor, saxar och lim eller tejp. Har barn färg eller måla bottensidan av plattan gröna och rita en sköldpadda-skal mönster om så önskas. Om barnen är gamla nog att använda sax, få dem klippa en 4-tums cirkel (sköldpaddan huvud) och fyra, 4- med 1-tums rektanglar (sköldpaddans ben) grön eller brun kraftigare papper. Har barn lim eller tejp bitarna till ofärgade sidan av plattan och rita ett ansikte och klor om så önskas.

Sköldpadda Scen

Collage papper hantverk kan göras som en grupp eller individuellt. Med en stor bit av blått papper eller papper som har färgats blå, har barnen klippa ut och klistra in sköldpaddor, fisk, växter och bubblor gjorda av kraftigare papper på blått papper. Om barnen inte är gamla nog att använda sax, en vuxen kan klippa ut dessa objekt, klistermärken kan också användas. En annan variant av projektet kan ha barnen rita dessa objekt på papperet.

Hängande sköldpaddor

Hängande sköldpaddor är ornament som kan hängas på kylskåp, väggar eller från träd. Använda tjockt lager papper, har barnen klippa ut två cirklar från en bit av grönt kort lager, bör man vara ungefär hälften så stor som den andra. Dessa cirklar kommer att fungera som chef och skal av sköldpaddan. Har barnen skära ut fyra rektangulära ben, bör längden på varje vara approximativt hälften av diametern av skalet. Låt barnen rita ett ansikte eller limma googly ögonen på huvudet. Ett mönster kan dras på skalet. Be barnen limma eller tejpa huvudet och benen till botten av skalet. Använd en hålslag att göra ett hål där svansen skulle vara, och knyt en bit garn i en slinga, så att den kan hänga på en spik eller ett träd. Använd diskretion, om ett barn är inte gammal nog att använda sax, bör en vuxen klippa bitar för dem.


Relaterade artiklar