Craft Idéer Använda husgeråd

July 11När du söker efter nya, prisvärda hantverk och material, kolla in köket. Många vanliga köksredskap kan omvandlas till överraskande skapelser, och du kan återvinna saker du annars skulle kasta bort. Med lite fantasi och några leveranser, dessa vardagliga redskap blir julpynt eller gåvor.

Wooden Spoon Tecken

Craft träslevar till gulliga eller roliga tecken. Måla ett ansikte i skål sked med akrylfärg och använda handtag för en kropp, att lägga till en "klänning" för en docka om du vill. Tecken du kan göra med träslevar inkluderar katter, spöken, fladdermöss, hulaflicka, mamma, indiska, snögubbe, orm, renar, Uncle Sam och många fler. Införliva trä sked tecken i en höjdpunkt för varje säsong eller semester.

Utensil Wind Chimes

Gör vindspel med köksredskap och ett papprör. Experimentera med silver eller andra redskap, som plastmuggar, för att skapa olika ljud. Lägg till objekt för silver till "ringklockan" mot, som glasflaskor eller burkar soppa. Dekorera röret, och använda en ganska band att knyta bestick till röret och att göra en hängare för klockspel.

Små redskap Rack

Förvandla en träslev, spatel eller andra kök objekt till ett redskap rack eller pot rack. Du kan använda bara om någon trä redskap som du har runt genom att säkra små krokar i det. Så länge redskapet du arbetar med är tillräckligt stark och den hårdvara som du använder för att installera den kan stödja vikt, kan du hänga några köksredskap du skulle vanligtvis använder på ditt rack. Du kan även anpassa denna idé för en jacka eller förkläde rack.

Silver Curtain Slipsar

Bend gamla matchande bitar av silver att göra gardin tiebacks. Använd inte bestick som har familj betydelse eller dollarns värde; shoppa varvet försäljning och loppmarknader för bitar att arbeta med. Bestäm vilken del av bestick som du skulle vilja ha show, sedan borra genom pjäsen och fäst den på väggen. Använd samma teknik för kläd eller förkläde krokar och pot rack.

Choklad skedar

Kombinera plastskedar och smält choklad att göra en god gåva för en chokladälskare. Doppa skeden i chokladen flera gånger, vilket gör chokladen torka mellan dips. Detta kommer att ge din sked ett tjockt lager av choklad. Linda färdiga skedar i plastfolie och knyta ett band på varje. De skedar kan omröras i varm choklad, kaffe eller varm mjölk.


Relaterade artiklar