Hur man skriver till kvinnliga Inmates

October 24Skriva till en kvinnlig fånge är en tankeväckande sätt att hjälpa en fängslade kvinnor i känslan hon värderas av samhället. En kvinnlig fånge ofta ignoreras eller försummas av sina tidigare vänner och familj. Ta emot brev från omvärlden kan få henne att känna att hon har en framtid på release. Brev hjälpa fången att hålla en positiv syn och arbeta mot ett bättre liv.

Instruktioner

• Välj en ansedd intagen BREVVÄN organisation. Vanhedrande organisationer tillåter ibland människor att dra nytta av de intagna. Respect grupper existerar.

• Bläddra i katalogen av interner som får ta emot brev. De listor lista allmänhet en fånge fånge nummer, en allmän beskrivning av vilken typ av brott hon begått och ett foto.

• Bestäm vilka typer av brott du är bekväm utfrågning om. Din BREVVÄN kommer sannolikt att diskutera vad hon har gjort. Använd detta som en grund för att välja mottagarna av dina brev.

• Följ riktlinjerna för organisationen och fängelset när du skriver till den intagne. Organisationen ger oftast dessa regler på sin webbplats. De omfattar vanligen bestämmelser mot gatuprostitution uppgifter om brott, skicka pengar, kontakta länge förlorade släktingar och inleda en romantisk relation.

• Ta med lite information om dig själv i ditt brev. Diskutera dina hobbys eller intressen, och svara på några av de intressen fången listor i sin profil. Ha tålamod i väntan på ett svar. Den intagne är sannolikt angelägen om att svara, men posttjänst är ofta långsam i fängelser.


Relaterade artiklar