Topp 10 snabbast växande karriärer

December 29

Topp 10 snabbast växande karriärer


Varje individ har olika passioner och intressen i livet och ofta är reflekterande av sådana preferenser karriär val vi gör. Att välja en karriär i framtiden bör involvera flera faktorer, såsom arbetets art, arbetsmiljö, inkomstnivå, tillväxtmöjligheter och balans mellan arbete och privatliv. Idag, en mängd olika karriärmöjligheter finns tillgängliga för oss; några av de snabbast växande karriärer listas i den här artikeln.

Network Systems och datakommunikation analytiker

Denna karriärmöjlighet är skyldig att växa som företag inser behovet av att genomföra nyare teknik, konfigurera nätverkssystem på arbetsplatser och övervaka effektivitet.

Sjukgymnast

En karriär som sjukgymnast är en givande alternativ i USA Dessutom detta område väntas växa snabbt som antalet personer med begränsade fysiska förmågor och befolkningen åldrande baby boomers fortsätter att växa.

Forskning Analyst

För att stödja marknadsföring av alla företag, är viktigt grundlig forskning. Därför finns det en växande efterfrågan på analytiker att marknadsföring dollar spenderas på ett effektivt sätt och riktar sig till rätt målgrupp. Forskare som kartlägga den allmänna opinionen kommer också att öka efterfrågan.

Veterinär

Pet ägare är på jakt efter vård av god kvalitet för sina lurviga familjemedlemmar. Framsteg i branschen tillåter veterinärer att tillhandahålla tjänster som blodtransfusioner, förebyggande tandvård och cancerbehandlingar. Följaktligen är behovet av dessa yrkesgrupper ökar i takt, under tiden, tillträde till veterinärutbildningen förblir konkurrenskraftig.

Fitness Trainer

Med fler och fler människor medvetna om underhållning och mode, viljan att se bra ut och hålla formen är enorma och växande. Dessutom är den åldrande befolkningen i de stora åldersklasserna blir allt mer medvetna om hälsa och fitness. Dessa faktorer gör jobbet med ett gym och aerobics tränare en snabbt växande en.

Tandhygienist

Människor blir allt inser behovet av förebyggande tandvård, och efterfrågan på hygienister som erbjuder avancerade tandvård och anläggningar fortsätter att växa.

Socialarbetare

Ökad medvetenhet och oro har gjort människor i den utvecklade världen att nå ut till de fattiga eller de nödställda för att underlätta deras lidanden. Även regeringar har tagit initiativ till att belöna de människor och organisationer som arbetar inom området för social välfärd genom att ge dem särskilda incitament. En karriär som socialarbetare är ett bra val för framtiden.

Apotekstekniker

En karriär som ett apotek tekniker är något att överväga. Det ökande antalet äldre personer som använder receptbelagda läkemedel och framsteg inom vetenskap och medicin se till att efterfrågan på apotek tekniker kommer att växa.

Finansanalytiker

Med den senaste tidens bedrägerier som involverar olika finansiella och andra institutioner, har behovet av kvalitetsgranskning, finansiell analys och rådgivning blivit uppenbart. Finansbranschen växer i både storlek och komplexitet, och så är efterfrågan på kvalificerade finansanalytiker.

Mjukvaruingenjör

Dator nätverk fortsätter att växa, och professionella datoranvändare med stark kompetens inom programmering, systemanalys och affärsmannaskap kommer att vara i hög efterfrågan.


Relaterade artiklar