Beauty Tips för någon som bär Hängslen

July 22

Beauty Tips för någon som bär Hängslen


Bära tandställning är ett sätt att uppnå en hälsosam och attraktiv leende. Enligt Delta Dental, hängslen är idealiskt utrustade för tonåringar att styra tänderna på plats, men cirka 1 miljon vuxna tandställning. Ser bra ut iklädd hängslen är inte utmanande, men lite extra ansträngning och försiktighetsåtgärder kan krävas.

Uppmärksamma Munhygien

Hängslen består av små kablarna som leder till varje tand. Det är lätt för mat att fastna mellan trådarna. Detta inbjuder inte bara pinsamt när andra ser mat som fastnat i tänderna utan även håligheter och dålig andedräkt. Borsta efter varje gång du äter, inklusive mellanmål gånger, är ett sätt att hålla munnen ren och fräsch. Tandhälsa Online rekommenderar att man använder en ortodontisk borste för tänderna är utrustade med hängslen. Borsten har mjukare och mer rundade borst än vanliga tandborstar. Fluortandkräm och regelbunden tandtråd hjälper också hålla munnen ren och frisk.

Förbättra dina Övriga funktioner

Håll fokus bort från munnen och betona andra funktioner i ditt ansikte. Leka med ögonmakeup att använda färger som kompletterar huden och dra uppmärksamhet till ögonen. Bära läppstift som är neutral eller ljus i färgen. Accessorize med finare örhängen eller halsband för att öppna upp ditt ansikte. Detta kommer att dra betraktarens uppmärksamhet på halsen eller öron. Enligt Kyssa mig Goodnight, en webbplats på relationer och dating, personer med felaktigt monterade hängslen eller andra dentala enheter tenderar att andas ut ur deras mun. Detta kan orsaka nariga läppar. Återfukta med en läppbalsam eller läppglans inte bara för att undvika chapping, men för att göra läpparna ser fylligare och friskare.

Överväga Hängslen en modeaccessoar

Enligt BraceInfo.com, även kändisar som Tom Cruise, Gwen Stefani och Miley Cyrus bar hängslen på sina tänder för att finslipa sina leenden. Hängslen visas också i TV-program, antingen på grund av skådespelaren bär hängslen eller ett tecken skrivs ha tandställning. Hängslen kan bäras med färgade band för att få dem att se hippa och trendiga. Banden finns i många färger; mixa och matcha dem tills du hittar din favorit mönster.


Relaterade artiklar