Hur tar man bort fågelspillning från ett trädäck

November 18

Hur tar man bort fågelspillning från ett trädäck


Det är avkopplande att luta sig tillbaka på däck och titta på fåglar som flyger runt din gård. Men vad som inte är roligt är att hitta fågelspillning över hela trä däck. När spillning har torkat, är det inte så enkelt som att bara spolning av dina däck för att ta bort fläckarna. Använd de rätta metoderna för att ta bort fågelspillning för att få däcket ren utan att kompromissa med trä.

Instruktioner

• Sätt på ett par gummihandskar för att skydda händerna. Fyll en hink med varmt vatten. Lägg till en skvätt flytande diskmedel och blanda tvål och vatten väl.

• Doppa en hård skurborste i vattnet. Skrubba så mycket av fågelspillning från trä som du kan.

• Skölj området med vatten från trädgårdsslangen för att ta bort de lossade spillning och tvål. Inspektera området för att se om alla spillning är borta. Beroende på svårighetsgraden av de spillning kan en skurborste och tvålvatten vara allt som är nödvändigt.

• Om några av spillning finns kvar, rengöra trä med en kommersiell däck renare. Välj en miljövänlig produkt säker för omgivande växter och landskapsarkitektur. Följ anvisningarna på flaskan för specifik användning, eftersom detta kommer att variera mellan produkter. Skölj däck väl efter rengöring.


Relaterade artiklar