Hur man kan stoppa tjuvar från att gå igenom Doggie Dörrar

November 5

Hur man kan stoppa tjuvar från att gå igenom Doggie Dörrar


Doggy dörrar för vissa djurägare är mer än bara en bekvämlighet. För hundar som tillbringar mycket av sin tid inomhus, dessa dörrar är nödvändiga när familjen är på jobbet eller på annat sätt inte hemma i flera timmar åt gången. Tyvärr, installera en doggy dörr ger också tillgång till inbrottstjuvar, även om du har ett hem larm. Du kan minska risken för att en tjuv kommer att använda din hunds dörr att få tillträde in i ditt hus genom att ta några faktorer i beaktande när man väljer och installerar en doggy dörr.

Instruktioner

• Montera doggy dörr i en undanskymd plats. En doggy dörr dold av buskar i en inhägnad bakgård som hålls låst är mindre sannolikt att locka oönskad uppmärksamhet än en installerad i en dörr synlig från framsidan av huset.

• Montera en elektronisk dörr. Dessa doggy dörrarna öppna endast när nyckeln är inom räckhåll. Din hund bär nyckeln på kragen att ge honom obegränsad tillgång till dörren.

• Välj en hund dörr som är precis rätt storlek för din hund. Om du har en liten hund, installera en liten storlek hund dörr som en vuxen inte kan passa genom att ange ditt hus. Läs specifikationerna på hundlucka förpackningen för att avgöra rätt storlek hundlucka för ditt husdjur.


Relaterade artiklar