Så här visar en Betty Boop Collection

June 29Betty Boop är en av de mest älskade och populära seriefigurer i världen även i dag, med en oskyldig men sensuell charm som bar henne genom klaff eran av 1930-talet och är fortfarande firas idag. Även om hennes sista officiella pressmeddelande var över 20 år sedan, fortsätter denna kvinnliga animerade ikonen för att hitta sin väg till varor och samlarobjekt av alla slag, lek många innerliga Betty Boop samlare. Om du har din egen samling av Betty Boop objekt, kanske du vill veta mer om hur man gör rättvisa åt dem med en bländande uppvisning.

Instruktioner

• Bestäm var i ditt hem skulle du vilja visa din Betty Boop samling. Olika platser kräver olika kompletterande visningsarrangemang. Ett sovrum display, till exempel, kommer att struktureras för att passa på eller längs sovrum väggar, medan ett vardagsrum display kan innehålla möbler och utnyttja hela livsrum.

• Räkna ut vilken typ av arrangemang eller ställa upp du vill ha för din collectible display. Du kan kolla in bilder på uppsamlings visning av andra samlare, inte bara av Betty Boop merchandise, men collectible objekt i allmänhet. Betty Boop objekt kommer i alla former, storlekar och typer, så det finns gott om inspiration där ute för dig att utnyttja.

• Ordna samlarobjekt efter typ, färg, storlek eller någon annan uppsättning faktorer som känns bäst för dig. Metoden för display som du väljer kommer definitivt att spegla din karaktär och din smak, så spendera lite tid att tänka på hur du vill gå om att visa din Betty Boop objekt, med hjälp av några bilder som du kan ha samlats i andra displayer för vägledning eller inspiration.

• Ställ upp hyllor, ljuslådor eller montrar och skåp som du kommer att använda i din valda visningsområdet. Se till att de är rena och fästs säkert vid behov.

• Placera dina Betty Boop objekt i montrar och hyllor, staplade eller anordnade enligt din plan. Om det finns vissa saker som är särskilt sällsynta eller värdefulla, anser tätning dem under glaskupolerna eller bakom glashölje.


Relaterade artiklar