Hur man lägger i Övergångs Strips för Wood laminatgolv på betong

March 4

Hur man lägger i Övergångs Strips för Wood laminatgolv på betong


Laminatgolv är en gångbar produkt att installera på betong, så länge som fukthalten ligger inom ett område som är godtagbar för tillverkarens anvisningar. Problemet många gör-det-själv husägare möter i denna situation är när de börjar att avsluta kanterna på golvet. Laminatgolv kräver övergångsremsor där golvet möter en annan yta, såsom mattor, och övergångsremsor typiskt skruvas på plats. Det finns en speciell metod som du måste använda när du installerar laminat övergångar på ett konkret underlag istället för ett trä undergolv.

Instruktioner

• Mät område där övergången ska placeras, och markerar övergången remsan och metall spåret till önskad längd.

• Klipp övergångsstycke och metallspåret, med hjälp av en geringslåda och såg att skära övergång och en bågfil att skära metallspåret.

• Placera metallspåret på golvet där övergången kommer att installeras, var noga med att lämna den nödvändiga expansionsutrymmet mellan trä laminat och golvet kommer det att övergå till. Även om tillverkarens krav kan variera, är den typiska expansionsutrymme för laminat 1/4 tum. Markera linjen på underlaget.

• Täta trä laminat kant där den möter golvet genom att köra en sträng av 100 procent silikon över golv och underlag. Detta kommer att förhindra att fukt från betongen från skevhet golvet under övergångsremsan.

• Kör en sträng av betong kvalitet konstruktion lim på undergolvet där metallspåret kommer att placeras.

• Placera metallspåret på undergolvet och tryck ordentligt i bygg-lim, se till att kanten av spåret möter markerade expansionsledningen. Låt härda enligt limmet tillverkarens specifikationer.

• Tryck övergången strippar på metallspåret genom att infoga åsen på undersidan av övergången in i spåret på metallspåret. Tryck på den högra sidan av övergången tills det sitter i spåret, och sedan köra din hand längs med övergången samtidigt som trycket för att ge plats hela längd övergången.

• Ställ in övergångsstycket och spår på plats innan du börjar lägga golvet så att du kan vara säker på att du har rätt övergångsstycket och installationsutrymme som krävs för just din installation.


Relaterade artiklar