DIY dryck Kylare

January 16

DIY dryck Kylare


När man förbereder för en get tillsammans med familj och vänner, behöver du inte betala på en dyr kylare för att hålla dina drycker kalla. Kapaciteten för färdigköpta kylare varierar ofta mellan 16 och 80 qt. Stora modeller av färdigköpta svalare rymmer cirka 100 dryckesburkar ännu kosta uppemot 65 pund. Skapa din egen dryck svalare med hjälp av några billiga leveranser. Medan din gör-det-själv svalare kanske inte ser så cool som en färdigköpta modell, kommer det att fungera lika bra.

Instruktioner

• Köp en plast 10-liters soptunna som kommer med en motsvarande lock. Vrid soptunnan upp och ned. Skär några små hål i botten av papperskorgen för att tillåta smält isen rinna ut.

• Vänd på soptunnan rätt sida upp och placera den där dina part besökare har enkel åtkomst. Häll tre påsar med krossad is i botten av din hemgjorda svalare. Rikta dina drycker över isen.

• Häll en påse med is över dryckerna att säkerställa att de förblir kalla. Fäst locket över toppen av din hemgjorda svalare. Byt isen med jämna mellanrum under hela din get tillsammans.


Relaterade artiklar