Mat Idéer för en Disney Princess tema Party

August 14

Mat Idéer för en Disney Princess tema Party


Din Disney-prinsessan part kan vara tema kring en enda prinsessa som Askungen eller Ariel, eller utvalda livsmedel och favörer kan representera olika princess-tema party. Hursomhelst, se till att din meny är prinsessa värdig genom att inkludera följande kungliga godsaker.

Cupcakes

Mat Idéer för en Disney Princess tema Party


Inget parti är komplett utan en tårta och cupcakes är den perfekta storleken för små händer. Låt hedersgäst välja kakan smak, och använda karamellfärg för att tona glasyr för att matcha klänningen bärs av hennes favorit Disney-prinsessan.

Princess Punch

Gör "prinsessa punch" genom att fylla en punch skål med en blandning av 1 gallon beredda rosa saft och en 2-liters flaska ginger ale. Servera i Disney princess-tema koppar, och lägg till en randig godis pinne som en accent.

Godisäpplen

Mat Idéer för en Disney Princess tema Party


Klä upp som den onda drottningen från Snövit, och erbjuda dina små prinsessor en rik röd Kola äpple eller äppleklyftor med rosa jordgubbsyoghurt för doppning.

Te Smörgåsar

Mata dina små prinsessor deras val av miniatyr te smörgåsar. Lägg sina favoritfyllningar mellan två brödskivor, och skär sedan i roliga former med hjälp av kakmått. Använd enkla former, eller, för en speciell touch, använd crown- eller rombformade kakmått.

Fé trollstavar

Det behövs ingen "bibbity bobbity boo" för att skapa dessa snabba och enkla trollstavar. Doppa kringla stavar i smält vit choklad och rulla i krossade godis eller rosa socker att göra narr, ätbara stavar för dina gäster.


Relaterade artiklar