Skaffa en licens att sälja öl och vin i Florida

November 25

Skaffa en licens att sälja öl och vin i Florida


I Florida, företag som vill sälja öl och vin måste få en licens. Det finns tre huvudsakliga typer av öl och vin i licenser i Florida: förbrukningen-on-lokaler licens (vanligtvis används av barer eller lounger), paketlicensen (som används av butiker), och SRX licens (krävs för restauranger). Alla tre licenser kan erhållas mot en avgift från Avdelningen för alkoholhaltiga drycker och tobak (ABT), som är en del av Florida Department of Business och Professional förordning (DBPR). För att få en öl-och-vin licens, måste du ansöka om licens med ABT. Efter ABT recensioner din ansökan, kommer det att berätta för dig om du har godkänts eller nekats, eller om det behövs mer information.

Instruktioner

• Bestäm vilken av de tre typerna av öl-och-vin licenser du behöver. Ring DBPR Customer Contact Center på 850-487-1395 eller konsultera den officiella ABT hemsida om du behöver hjälp med att välja lämplig typ av licens.

• Ladda ner ansökan om licens som du behöver från ABT webbplats eller plocka upp ett papper ansökan när som ABT licensiering kontor.

• Fyll i och underteckna ansökan, bifoga alla nödvändiga kompletterande material.

• Mail eller leverera din ansökan, tillsammans med en check på eventuella avgifter, till din lokala ABT licens kontor. Licensavgifter varierar beroende på typ och det län där företaget är placerat. ABT erbjuder en avgift diagram på den hemsida som listar varje licensavgift per län.


Relaterade artiklar