Natural sockerfri Ersättande Brown Sugar

June 11

Natural sockerfri Ersättande Brown Sugar


Den hälsomedvetna och diabetiker behöver veta hur man ska ersätta raffinerat socker med naturliga alternativ. Naturliga sockerersättningsmedel anses säkrare än raffinerat socker såsom brunt socker. Enligt "The New York Times" artikeln "Är Sugar Toxic" forskning visar att raffinerat socker leder ökningen av fetma och diabetes i Amerika. För att sänka användningen av raffinerat socker i din kost, väljer naturliga sockerfria substitut för farinsocker.

Agave

Agave nektar kommer från en saftig odlas i Mexiko. Saven tappas och det är inte tillagas. Agave nektar är rå mat anses ha ett lågt glykemiskt index, vilket innebär att den har mindre påverkan på blodsockret än raffinerat socker såsom brunt socker. Att ersätta agave för farinsocker, använd 2/3 kopp agave nektar att ersätta en kopp farinsocker. I bakning, kan du behöva minska andra vätskor i receptet med 1/4 kopp eller något mindre, eftersom farinsocker är våtare än vitt socker.

Honung

Honung är ett naturligt sockerfritt alternativ till brunt socker. Tillverkad av bin, var honung först användes i det antika Egypten, Indien och Europa. Det fördes till Amerika i den 17: e talet av europeiska invandrare. Uppfinningarna av den rörliga ramen bikupan och kamma stiftelse tillverkare bidragit till att skapa en livskraftig biodling industrin i 19th century. Bin pollinerar växter på gårdarna och honungsbin gör från pollen används som sötningsmedel. För att ersätta den för brunt socker, använd 2/3 kopp honung för en kopp farinsocker. Minska vätskor i bakning recept med 2 matskedar.

Juicekoncentrat

Fruktjuicekoncentrat, såsom druva, äpple och apelsin, smak samtidigt ersätta farinsocker. Använd 3/4 kopp juicekoncentrat för recept som kräver en kopp farinsocker. Minska vätskorna i receptet med tre matskedar. Juicekoncentrat har inte så mycket fibrer som hela frukten, om alls, men det innehåller samma vitaminer och antioxidanter som frukt. Även juice uppfattas som friska, kan det innehåller höga halter av socker och kolhydrater.

Datum Socker

Datum socker är inte ett socker alls, men mals dehydratiserade datum. Andra sockerersättningsmedel har inte mycket fibrer, men datum socker är hög i fiber och har alla samma vitaminer och mineraler som datum har. Det löses inte upp bra i vätskor men det fungerar bra i bakade recept. Suppleant datum socker för farinsocker 12:59. Två teskedar datum socker har 20 kalorier och fyra gram kolhydrater.


Relaterade artiklar