Hur Lay Vinyl Tile på Cement

June 24Även cementgolv kan vara mycket lockande när de är riktigt färdiga och polerade, kommer om vinyl ge rummet en fräsch och ljus look. Många vinyl golvplattor har också fördelen av att vara gjort med mönster. Ett annat plus är vinyl är billigt jämfört med många andra typer av golv. Lägga vinylplattor på ett cementgolv är lätt, förutsatt att golvet är ordentligt förberedd.

Instruktioner

• Ställ in värmen i rummet på 23.9 grader C. Lämna dina brickor i rummet under 72 timmar. Värmen gör att golvet för att värma upp och brickan för att bli mer flexibla. Plattor hålla bättre när de är samma temperatur som golvet

• Kontrollera ditt golv för eventuella skador och använda en nivå för att se till att det är jämnt plan. Sänk eventuella upphöjda fläckar på golvet med en slipmaskin. Fyll i alla områden saknas eller hål med en Epoxispackel. Släta över alla ifyllda områden med spackel. Kontrollera att området är i nivå med resten av golvet. Låt fyllmedlet att torka över natten.

• Ta bort eventuella baskort i rummet. Sopa upp smuts och skräp med en sopskyffel och kvast. Vaccum golvet för att avlägsna eventuella små partiklar.

• Bestäm var den ungefärliga mitten av rummet är med ett måttband. Rita ett märke som är halvvägs mellan varje uppsättning av väggar.

• Dra av baksidan av plattorna om de är själv stickning och redan har lim på baksidan. Applicera golvlim till hälften av golvet med en murslev om plattorna är inte självhäfta. Låt limmet stelna under fem minuter.

• Placera dina brickor på golvet och tryck dem på plats ordentligt. Lägg brickan i rader tills du når väggarna. Skär kakel som behövs med en mattkniv. Applicera golvlim och installera plattorna på den andra halvan av golvet.

• Gå över plattorna med en 100-pund golvrulle för att avlägsna eventuella bubblor och ytterligare tryck plattorna på plats. Placera golvlister på plats.


Relaterade artiklar